Lucie Borhyová už v pátek v Brně roztančí davy!

06.11.2019 \\ Magazín

Dětským snem půvabné moderátorky bylo stát se tanečnicí. Už se blíží pátek, kdy bude mít možnost si tuto roli vyzkoušet, a to naživo před zraky tisíců návštěvníků brněnské festivalu Life!. Stala se totiž společně s Ondřejem Sokolem a Michalem Holánem ambasadorkou festivalu a vzala na svá bedra těžký úkol. Překonat taneční rekord z loňského roku. V sobotu 9.11. se její boky rozvlní na pódiu jednoho z veletržních pavilonů. Těší se Lucie na tento adrenalin?  „Ráda se do všeho vrhám po hlavě a ráda zkouším nové věci, takže určitě. Tanec miluji, mám ho v krvi a když můžu, tak se roztančím kdekoliv i kdykoliv. Jsem zvědavá, co tam na mě bude všechno čekat,“ říká Borhyová.

Jako malá holka úplně ze všeho nejvíce toužila mít vlastní lyže. Když je pak od Ježíška dostala, byla prý štěstím bez sebe. „Dodnes mám doma fotky, jak držím svoje první vlastní lyže. Ale mým dětským snem bylo stát se tanečnicí,“ vysvětluje moderátorka, proč se tak aktivně zapojila do příprav letošního festivalu tance, sportu a zábavy.  Účinkuje v oficiálním klipu, kde tančí s dalšími protagonisty na D1, aby tak nalákali fanoušky tance k překonání rekordu z loňského roku, kdy na výstavišti jednu choreografii předvedlo 2135 lidí současně.

Tanec není jedinou vášní, Lucie má ráda sport obecně a jako matka dvou dětí se snaží společně strávený čas využít aktivně. Mají rádi pěší turistiku, jezdí na hory a podnikají túry, jezdí na kole, lyžují, hrají tenis. „V podstatě veškerý volný čas věnujeme různým sportovním aktivitám. Linduška chodí na aerobic, na balet. Luky zase rád plave a miluje házenou. Já jsem se dříve hodně věnovala golfu, který mě moc baví, ale na ten teď bohužel už nezbývá čas,“ říká Lucie. Přiznala také, že jejímu synovi poslední dobou imponuje relativně nebezpečná disciplína, kterou je parcour.  I ta se na festivalu Life! objeví, dokonce zde bude první mistrovství ČR v historii. Co by však nerada zažila, aby její děti propadly vášni k motorkám nebo koním, z těchto dvou aktivit má moderátorka skutečný respekt.

 

 

 

 

 

 

Fotogalerie