Hanka Kynychová vytvořila a představila vlastní kolekci sportovního oblečení!

29.10.2019 \\ Magazín

Nejznámější česká cvičitelka Hanka Kynychová je neustále v pohybu a její činorodost je také známá. Denně cvičí ve svém fitku, vydává cvičební DVD, vyvíjí vlastní fitness programy, moderuje sportovní a dětské akce a stará se o volnočasové aktivity dětí v dětských domovech a plní si i své sny. Navrhla a představila světu svoji první kolekci sportovního oblečení s originální názvem #sportovnikolekceHK.

Designové kousky navrhovala spolu se svým týmem, vše poctivě testovala na sobě i na svých klientkách a vytvořila tak řadu oblečení, které je vhodné na jakýkoliv sport, pro všechny typy postav a pro všechny věkové kategorie. „Myšlenka vytvořit vlastní kolekci mě provází od té doby, kdy jsem začala předcvičovat. Byl to můj sen. Až nyní jsem ale narazila na malou českou firmu, která mi umožnila vytvořit vlastní designy a střihy. Všechno to začalo, když jsem před dvěma lety natáčela svoje poslední DVD Postava snů 2, šly jsme s mojí manažerkou do obchodu koupit nějaké hezké modely a nic se nám nelíbilo. Všechno bylo černé, neforemné a na jedno brdo. Tak mě kamarádka přivedla na myšlenku nechat si ušít něco vlastního. A mě to nadchlo. Mohla jsem si přesně říct, co a jak chci. No a výsledek vidíte sami,“ popisuje vznik sportovní kolekce naše nejznámější cvičitelka. Kolekci je možné zakoupit výhradně na Hančině e-shopu nebo v jejím fitku.

Představení kolekce proběhlo v hotelu Mama Shelter Prague formou módní přehlídky, která byla zahájena tanečním vystoupením Artefact dance company a Hanky Kynychové. Přehlídka byla pestrá nejen díky modelům, ale také díky modelkám, které přijaly Hančino pozvání vynést kousky z její sportovní kolekce. Všechny dámy, které se po improvizovaném molu prošly, pravidelně sportují a byly nadčené, jak jim palo, prostě jako ulité na nalé i velké modelky, kterými pro představeníznařky byly: Agáta Hanychová, Libuška Rihlíčková, Štěpánka Duchková, Lejla Abbasová, Jitka Asterová, Denisa Pfauserová, Jitka Asterová, Kristýna Janáčková, ale i návštěvnice Fitka Hanky Kynychové.

Pžehlídkovým odpolednem provedl sporťák Martin Čermák.

Módní přehlídka #sportovnikolekceHK v hotelu Mama Shelter Prague se konala za přispění partnerů, kterými byly již zmínění hotel Mama Shelter Prague, Teniskožrout - stylové tenisky světových značek,  dále United Brands, tyčinky Fit – Úsovsko Food, H2Out, MaxSport, CEP sports, Praharma Active, Vinařství Stanislav Mádl, Artefact dance company a KF production.

Oblečení z kolekce Hanky Kynychové #sportovnikolekceHK je možné zakoupit na www.kynychova-shop.cz

Fotogalerie