Narozeninový piknik v HomeArtu

25.06.2017 \\ Magazín

Piknik na Zličíně? Tak to je možné. Piknik v nákupním centru – to už je podezřelé, přesto proběhl a nejen ledajaký, ale s milými dámami, které to spojily s přípravou na své vlastní oslavy. Tři zpěvačky a jedna herečka, které slavily, slaví nebo budou slavit půlkulaté či kulaté narozeniny se sešly v pražském HomeArtu na Zličíně a tím se vše vysvětluje. Uršula Kluková, Hanka Křížková, Heidi Janků a Petra Hapková ukázaly, jak se dokáží chystat na letní piknik. Zjistily, co vše se dá grilovat a soutěžily v loupání zeleniny a ovoce na čas. To nejvíce bavilo Uršulu Klukovou. „Já mám vždycky z loupání jablek, mrkve nebo brambor takový zvláštní ostych. Já to s těma škrabkama moc neumím, ale tady jsem zjistila, že existují úžasné loupače jablek nebo mrkve. To je skvělé,” usmívala se Kluková.

Nejrychlejší  byla Hanka Křížková s Heidi Janků. To zpěvačka Petra Hapková zase všechny porazila v uspořádání piknikového koše na čas. „Já bych nevěřila, co všechno se do něj vejde…,” nevěřícně kroutila hlavou. 

Všechny pochválil majitel prodejny, kde si každý najde to své Jaroslav Soukup. „Takhle úžasné odpoledne s tak úžasnými dámami jsme tu dlouho neměli. A opravdu si všechny čtyři vedly skvěle. Proto taky dostaly každá dárek v podobě koše plného věcí potřebných do domácnosti,” prozradil.

Křížková, Janků, Kluková i Hapková se už těší na léto, až si chvíli odpočinou. „Já budu mít sice trochu pracovní léto, protože hrajeme v Hybernii Mamma Mia, ale jinak pojedu s onkologicky nemocnými dětmi opět k moři, pak do rodných Strakonic a sem tam na nějaký výlet,” prozradila Hanka Křížková.

Heidi Janků si bude užívat zahrady a bazénu v domě u Prahy, občas vyjede na nějaké vystoupené a navštíví pár přátel. Uršula Kluková zase léto stráví v milovaném Broumově a Petra Hapková zřejmě na chvíli vyrazí do své rodné Itálie. 

Své kulatiny slaví letos Hanka Křížková, která říká, že se vesměs cítí na dvakrát třicet. Půlkulatiny měla Uršula Kluková a slavit je budou i Petra Hapková i Heidi Janků, která už vydala své Best Of CD.

Foto kredit: HomeArt/CZP

Fotogalerie