Botanická zahrada v kolekci Bronnley Royal Horticultural Society

15.03.2017 \\ Krása

Jaro je za dveřmi a příroda se pomalu probouzí k životu. My v Demdacu už začínáme oprašovat zahradnické náčiní a nemůžeme se dočkat, až po roce konečně zaboříme ruce do hlíny! A protože v tomto období je péče o pokožku velmi důležitá, přinášíme vám ty nejluxusnější produkty, které vám hravě pomohou.

Naší britské značce Bronnley se poctilo té nejprestižnější příležitosti, a to spolupráci s Královskou zahradnickou společností, která nejen ve Velké Británii, ale i v Evropě aktivně podporuje zahradničení. Celá kosmetická kolekce, pojmenovaná po této vznešené charitativní organizaci, přináší luxusní toaletní potřeby inspirované ohromujícími vůněmi rozkvetlých zahrad a záhonků. Vychutnejte si neobyčejné tóny sladkého hrášku, omamnou vůni růže, ibišku nebo vlčího máku v několika skvostných podobách. To vše v podání překrásných lahví a flakónků, které byly inspirovány díly britských botanických výtvarníků, jako je Laurence Perugini nebo Lilian Snelling.

Hýčkejte své ruce každý den, protože to ony budou vykonávat všechnu tvrdou práci při zvelebování vaší zahrádky nebo zeleninového záhonu. Na pomoc si můžete přizvat jedno z voňavých tuhých mýdel, která pro vás byla vyrobena ručně a s láskou, nebo vyzkoušejte jemnost tekutého mýdla, které pokožku perfektně vyživí.  

  1. Tekuté mýdlo na ruce s vůní růže - 250ml, 348 Kč
  2. Luxusní hydratační tuhé mýdlo, Vlčí mák - 150g, 252 Kč
  3. Exfoliační tekuté mýdlo na ruce, Gardeners Therapy - 250ml, 360 Kč

Po umytí rukou ihned sáhněte po jednom z našich krémů, které díky přítomnosti výživných složek, jako je bambucké máslo, keratin, pupalkový olej či vitamín E, zanechají vaši pokožku krásně hebkou, hydratovanou a chráněnou. A od rukou pokračujte k celému tělu, které péči jedinečnými tělovými mléky a balzámy jedině uvítá! 

  1. Hydratační tělový balzám, Sladký hrášek - 250ml, 293 Kč
  2. Vyživující krém na ruce a nehty s vůní růže - 50ml, 168 Kč
  3. Krém na ruce a nehty, Ibišek - 100ml, 239 Kč

Na dobrou noc si dopřejte horkou sprchu nebo koupel naplněnou nádhernou vůní rozkvetlých květin. Relaxujte a dopřejte své pokožce hydrataci a výživu, kterou tolik potřebuje.

  1. Koupelový a sprchový gel, Vlčí mák - 250ml, 337 Kč
  2. Relaxační koupel, Gardeners Therapy - 250ml, 432 Kč
  3. Koupelový a sprchový gel s vůní růže - 250ml, 370 Kč

Jako třešničku na dortu jsme pro vás připravili tři jedinečné toaletní vody ještě jedinečnějších vůní: sladkého hrášku s tóny frézie a jantaru, romantické růže s nádechem pelargónie a medu a jemného vlčího máku doplněného tóny mandarinky a jasmínu.

  1. Toaletní voda EDT s vůní vlčího máku - 100ml, 668 Kč
  2. Toaletní voda EDT s vůní sladkého hrášku - 100ml, 676 Kč
  3. Toaletní voda EDT s vůní růže - 100ml, 729 Kč

Více informací a spoustu dalších fotek najdete na www.demdaco.cz

Fotogalerie