Maluma se v únoru 2020 opět navštíví Prahu

07.10.2019 \\ Koncerty/Festivaly

Zpěvák Maluma je právem považován za jednu z největších hudebních hvězd pocházejících z latinské Ameriky, kde je také absolutním idolem. Maluma vystoupí v Praze již podruhé a za pouhých pár měsíců od prvního koncertu se chystá vyprodat také O2 arenu. Koncert se uskuteční 27. února a bude jednou ze zastávek v rámci WORLD TOUR 11:11.

Juan Luis Londoño se narodil v kolumbijském Medelinu. Jeho umělecké jméno poskládal ze začátečních písmen jmen své matky, otce a sestry. V roce 2018 získal latinskou GRAMMY a v roce 2019 se pustil do projektů s hvězdami, jako je Madonna, s níž vydal hit „Medellín“ v rámci jejího alba „Madame X” nebo Ricky Martin, se kterým vytvořil skvělý song „No Se Me Quita“. Maluma je v současné době jedním z nejsledovanějších umělců na sociálních sítích. Počty jeho fanoušků na Facebooku a Instagramu dosahují desítek milionů a na oficiálním YouTube/VEVO kanálu hovoříme o miliardách shlédnutí. Počet zaregistrovaných uživatelů, mu zajistilo cenu YouTube Diamond Play Button Award.

Výsledky prodejů jeho předchozích turné zajistily Malumovi pozici latino umělce s největším počtem prodaných vstupenek na koncerty. Maluma již vyprodal arény jako Madison Square Garden (New York), American Airlines Arena (Miami) and dvakrát The Forums v Los Angeles.

První úspěšné album Pretty Boy Dirty Boy, které vydal u Sony Music US Latin label, okamžitě obsadilo první místo hitparád. Jeho Album F.A.M.E se už během prvního týdne stalo ve Spojených státech 6x platinovým (v Mexiku 2x). Maluma je nejmladším umělcem, který kdy získal první i druhou pozici na žebříčku Billboard's Latin Airplay chart.

Hit s Ricky Martinem

iMkJTW8&index=3

Album 11:11, se kterým přijíždí do Prahy, je čtvrtým studiovým albem. Bylo vydané 17. května 2019 a hostují na něm Ricky Martin, Ozuna, Nicky Jame, Zion & Lennox, Madona, Sech, Ty Dolla Sigh, Chencho a Farina.

Kanál Malumy

Vstupenky může široká veřejnost zakoupit v sítích Ticketportal a Ticketmaster. Vstupenky budou k dostání v několika kategoriích v cenovém rozmezí od 1 290 Kč do 2 490 Kč. Koncert pořádá společnost ICP Live. Koncert začíná ve 20:00 hodin, vstup do O2 areny bude možný 90 minut před koncertem.

Fotogalerie