Škola vaření Jihovýchodní Asie v SaSaZu je výtečná!

04.10.2019 \\ Podniky

Pro všechny milovníky asijské kuchyně připravili v SaSaZu školu vaření, která nabízí skvělé kurzy.

Šéfkuchař Andy Tan vás seznámí s hlavními principy kuchyně jihovýchodní Asie, typickými metodami vaření a také poznáte barevné a voňavé ingredience a bylinky, které tuto kuchyni dělají tak neodolatelnou. Vaření v jihovýchodní Asii, to jsou hlavně barevná a lehká jídla, úžasné chutě a rychlá příprava. V kurzu se naučíte připravit tři pokrmy typické pro tuto oblast a zjistíte, že je možné snadno je uvařit je i doma. Rolky Bang Chang s krevetami, citrusy, mátou, bazalkou a citrónovo-koriandrovou omáčkou, červené kari s kuřetem nebo hovězí medailonky s houbami shitake, fazolovými lusky a rýží zajisté potěší jakékoliv vaše hosty. Na závěr si namícháte skvělý koktejl Hainan Island ze sake, vodky a typického ovoce.

Kurzem vás provede náš šéfkuchař Andy Tan, který je s restaurací SaSaZu spojen od jejího otevření v roce 2009 a v současné době pracuje na pozici hlavního šéfkuchaře a udává tak směr celé naší kulinářské nabídce. Andy pochází z indonéské Jávy a v minulosti pracoval pro přední světové restaurace jako Zenzi nebo Vakzuid nebo v restauraci hotelu Mandarin Oriental. Jeho specialitou je kombinace oblíbených pouličních jídel jihovýchodní Asie a sofistikovaného francouzského kulinářského umění. 

 

Bang Chang Shrimps (Roll with shrimps, citrus fruits, kemiri nuts, mint, basil, coconut paste, lemon-coriander sauce)

Bang Chang krevety (Rolka s krevetou, citrusy, kemiri ořechy, máta, bazalka, kokosová pasta, citrónovo-koriandrová omáčka)

Red Curry Chicken (Chicken, snow peas, mushrooms, eggplant, red curry-coconut sauce)

Kuře na červeném kari (Kuřecí, hráškové lusky, houby, lilek, kari-kokosová omáčka)

Zu-Fillet (Beef, shallot, shiitake, long beans, kimchi salad, rice)

Zu-Fillet (Hovězí medailonky, šalotka, shitake, fazolové lusky, kimchi salát, rýže)

Hainan Island (Sake, vodka, lychee, coconut, lime, maracuja)

Pro více informací, navštivte: https://www.sasazu.com/cs/cooking-school

Fotogalerie