Menopauza nemusí být chmurným podzimem vašeho života!

23.09.2019 \\ Zdraví

Podzim je symbolem každé ženy, která mezi čtyřicátým a padesátým rokem vstupuje do menopauzy, které pro mnoho z nás evokuje stárnutí a konec plodnosti. Menopauza však nemusí být komplikovaným obdobím a už vůbec ne utrpením! Nezapomínejte, že jde o přirozenou součást naší životní cesty a stejně jako podzim může mít i toto období své plusy.

Když se na to podíváme z pozitivní stránky, podzim je krásným obdobím sklizně. Stejně tak úžasný je čas zrající věk ženy. Děti vylétají z hnízda, a tak má více času na sebe i své koníčky. Jediné, co ženám v menopauze mnohdy kazí náladu, jsou nepříjemné fyzické a psychické projevy klimakteria, ale nemusí tomu tak být.

Návaly horka, pocení, nespavost, ale i výkyvy nálad bohužel trápí vysoké procento žen v menopauze. Na vině je přitom estrogen, jehož hladina se s věkem v našem těle neustále snižuje. Tento problém, který mnohdy komplikuje pracovní i osobní život, je však řešitelný! Účinnou pomoc představují přírodní bylinné doplňky stravy, jež pomáhají bojovat proti nežádoucím příznakům menopauzy bez použití hormonů a s minimem vedlejších účinků. Nehormonální preparát GS Merilin Harmony obsahuje hned dvě bylinky, jejichž kombinace je nanejvýš účinná – ploštičník hroznatý a třezalku tečkovanou. Navíc je obohacen o vápník a vitamín D3, díky nimž dochází k prevenci osteoporózy. 

GS Merilin Harmony

3měsíční kúra (90 tablet)

Orientační cena: 526 Kč

Dávkování: 1x denně jedna tableta

Účinné látky: Ploštičník hroznatý, třezalka tečkovaná, cimicifuga racemosa, vápník, vitamin D3

Efekt lze očekávat nejdříve po 4-6 týdnech užívání

Více informací najdete na: www.merilin.cz