Sexy Šmejkalová není nafrněná blondýna!

25.06.2017 \\ Magazín

Vypadá jako panenka, které byste se pomalu báli jenom dotknout, aby se nerozpadla. Finalistka České Miss Michaela Šmejkalová však není žádná tuctová křehotinka. A jen tak mimochodem, víte, čeho už se nemůže dočkat?

Jestli jste si mysleli, že je to luxusní dovolená nebo zbrusu nová kára, tak se opět tak trošku pletete. Míša se totiž těší, až začne pořádně pršet a porostou houby! „Miluju houbaření. Nemyslete si, žádné botičky jako někam na ples. Pěkně holinky, tepláky, šusťákovku a jde se. Vydržím tam klidně chodit půl dne,“ má jasno kočička, která je podle mnohých pasována na největší favoritku letošní České Miss. Kdyby se tedy měla rozhodnout, jestli si užije týden dovolené na Seyschelách nebo v lese na Šumavě...no, dobrá, asi jsme nezvolili dobrý příměr. „Jéééé, Seyschely, ty byste mi vzít nemohli. Ale hned potom bych jela na houby a klidně na dva týdny,“ směje se Šmejkalová.

Letos se ke svému koníčku ještě nedostala. A to nejen proto, že se až na výjimky v lese spíš práší, než aby tam něco rostlo. „Mám hodně práce. Přehlídky, focení a samozřejmě příprava na finálový večer České Miss. Strašně moc se těším, bude to obrovská zkušenost. Ale kdyby mi třeba někdo zavolal, jestli s ním na dvě hodinky do lesa nevyrazím, tak by se to snad dalo nějak udělat,“ vzkazuje potencionálním houbařům Míša. A pánové, pozor, může v tom být možná i něco skrytého. Tahle kráska je totiž bez partnera...

Foto: archiv  Michaely Šmejkalové

Fotogalerie