Victorinox představuje zbrusu novou podzimní kolekci Autumn Spirit

17.09.2019 \\ Design/Domov

Podzim se už hlásí a v nás se probozí touha po teplých a bohatých barvách. Značka Victorinox, inspirovaná krásnou záplavou barevných listů zdobícího chodníky ulic, parky, louky i celé lesy, uvádí v návaznosti na novou sezónu kolekci Autumn Spirit, kde představuje nové hodinky I.N.O.X., speciální edici kapesního nože Ranger Gripp 55 a batoh Altmont Classic v kamuflážním stylu.

Kolekce Autumn Spirit je založena na třech odstínech odrážejících nejtypičtější podzimní barvy: olivově zelené, oranžové a černé. Tyto tóny totiž pokrývají zem, když stromy začnou ztrácet listí, a právě ony jsou signálem pro začátek času na nová dobrodružství a možnost znovuobjevování našeho krásného a barevného světa!

Nové hodinky I.N.O.X. Autumn Spirit přichází ve stříbrném provedení s olivově zeleným páskem Paracordv kamuflážním stylu. Jsou vytvořeny tak, aby dokonale ladily s vaším aktivním životem plným dobrodružství v přírodě. Robustní, ale přesto elegantní design, ale i nepřekonatelná kvalita, ověřená až 130 extrémními vytrvalostními testy a dalšími užitečnými funkcemi, jako je technologie Super-LumiNova® pro snadnou čitelnost nebo trojité antireflexní safírové sklíčko, vás přesvědčí, že tyto hodinky jednoduše patří na vaše zápěstí!

Ranger Grip 55 Autum Spirit Special Edition 2019 představuje oblíbený kapesní nůž vybavený dvěma speciálními čepelemi ve výrazné kombinaci oranžové a černé barvy s přívěskem Paracord v kamuflážním stylu, díky čemuž skvěle padne k novým hodinkám I.N.O.X. i níže uvedenému batohu Altmont. Mimo stylového designu vás jistě potěší i vysoká kvalita v čele s řadou praktických funkcí. Všichni nadšení sběratelé by však měli brát v potaz to, že tato speciální je celosvětově omezena na pouhých 10 000 kusů.

Kolekci Victorinox Autumn Spirit zakončuje praktický batoh Altomnt Classic v novém kamuflážním stylu, který přímo láká k dobrodružstvím ve městě i divoké přírodě. Odolnou konstrukci a vysoce kvalitní materiály doplňují polstrované ramenní popruhy, s nimiž bude každá vaše cesta nad očekávání komfortní.

Více informací naleznete na: www.victorinoxcz.cz

Fotogalerie