Unikátní dětský svět: Nábytek a dekorace do pokojíčků na jediném místě

15.09.2019 \\ Design/Domov

Jak jen svým dětem, co nejlépe vybavit pokojíček? Kde sehnat správný nábytek, jak vše uspořádat, aby byla vaše dítka spokojená? Tyhle starosti teď odpadnou, na Nové Harfě v Praze se totiž už v úterý 17. září ve 13. hodin otvírá naprosto unikátní a originální concept store dětského světa, hjaký nemá v Cesku obdoby.

Postýlky, hračky, skříně, nálepky na zeď, prostě všechno, co si v souvislosti s dětským pokojíčkem vůbec dokážete představit na jedibém místě. První showroom v Praze nemá obdoby opravdu obdoby. ELIS DESIGN je synonymum pro originální řešení dětského světa, jehož cílem je nabídnout kompletní řešení dětského prostoru dle individuálních potřeb našich nejmenší. A nutno říct, že se to daří dokonale. Zkrátka proto, že něco takového jinde nenajdete.

„Věříme v nadčasovost a sílu dřeva. Naší inspirací je jednoduchost, hravost a čistota severského stylu. Dbáme na kvalitní výběr dodavatelů a ctíme poctivou řemeslnou tradici. Podstatnou část sortimentu vyrábíme pod značkou ELIS DESIGN,“ vysvětluje majitel Aleš Novotný. V nabídce jsou však i další produkty, které ovšem splňují barevný i designový koncept showroomu. Prioritou jsou výrobci s EU certifikáty, čínskou expanzi zde tedy nečekejte. 

Zajímavý je i fakt, že výrobky jsou pečlivě testovány. A kým jiným, než dětmi. Prim hrají přírodní materiály, které jsou zpracovány s ohledem na přírodu a zdraví našich nejmenších. Pokud se chcete jen podívat, nebo rovnou něco nakoupit, máte šanci už od úterý 17. září na adrese Nová Harfa, Poděbradská 777/9c, Praha-Vysočany. Dorazí i Dominika Myslivcová se svou sestrou Natálií, která je už několik měsíců šťastnou matkou dvojčátek. Vše vypukne ve 13. hodin. Určitě nebudete litovat. Více o ELIS DESIGN najdete zde: https://www.elisdesign.cz.

Foto: ELIS DESIGN

Fotogalerie