Objevte novou dimenzi chutí v likéru AMUNDSEN FUSIØN CIDER

11.09.2019 \\ Produkty

Křišťálově čistá vodka Amundsen představuje nové spojení s jablečným ciderem v likéru AMUNDSEN FUSIØN CIDER. Objevte spojení unikátně jemné, 6. destilované vodky s ovocnou chutí jablek a připravte se na nový rozměr chuti, který posílí vaši touhu objevovat.

Zcela nová příchuť AMUNDSEN FUSIØN CIDER se přidává k nově redesignované řadě ovocných likérů AMUNDSEN FUSIØN a jde naproti všem objevitelům nových zážitků, kteří se nebojí rozjet svou party naplno. Hrajte si s chutěmi, barvami a vůněmi a napumpujte do svých míchaných drinků nápad, energii a styl. „S likéry AMUNDSEN FUSIØN se nabízí spousta možností, jak oživit party a jak ze všedního setkání s přáteli udělat nevšední zážitek. Rukopis výjimečně jemné vodky jsme otiskli do osmi příchutí, z nichž každá otevírá dveře novým nápadům,“ říká Alexander Suja, Group Brand Manager.

Co jedinec, to styl. Široká řada příchutí, snížený obsah cukru a nízký obsah alkoholu uspokojí chutě všech, kteří se nebojí experimentovat. Užijte si svou barevnou party plnou chuti, přesto bez zbytečných konzervantů a barviv. Objevujte a sdílejte radost a chuť poznávat s těmi nejlepšími parťáky!

Tip na servírování:

CIDER SPLASH

Do 0,3 l sklenice plné ledu nalijte 0,05 l AMUNDSEN FUSIØN CIDER, přidejte citronovou šťávu a dolijte kvalitním tonikem.

AMUNDSEN FUSIØN CIDER: Objevte chuť jablečného cideru v novém likéru vytvořeném na bázi výjimečně jemné, 6x destilované vodky Amundsen a namíchejte 
si drinky, které vás nepřestanou bavit.

Objem: 0,5/1 l
Cena: 139,90 Kč/249,90 Kč