S Kiplingem sbalíte vše potřebné na výlet i všední den

02.09.2019 \\ Fashion

Nejnovější kolekce Kipling Vás nezklame! Pro letošní podzim a zimu se nese ve znamení hudby! Belgická značka čerpá hudební energii, jež pro lidi představuje především inspiraci a svobodu. Spolupráce s vybranými hudebníky začínajícími svou kariéru v New Yorku umožnila vznik zbrusu nových tašek, batohů a dalších doplňků, s nimiž budete žít i ve městě v dokonalé harmonii.

Designový tým Kipling se „ponořil“ do šatníku kultovních hudebníků a vytáhl barevnou paletu sálající životem. Na novou kolekci, jež bude v obchodech k dispozici již od srpna, měla velký vliv také inspirace ze světa postmoderního umění a interiérů, která dala za vznik neobyčejným motivům a vzorům.

Nová kolekce zahrnuje čtyři odlišné řady: Edgeland představuje křižovatku městského a venkovského stylu, PAKA umožňuje ženám stát se hlavními hrdinkami svého vlastního příběhu, BOOST IT je linií pro novou generaci a HOLIDAY zahrnuje tašky v retro glam stylu vytvořené speciálně pro letošní podzimní a zimní sezónu. Všechny řady zachycují živou sílu hudby i základní principy designu značky Kipling, jenž odlehčí váš krok a oživí životní styl jedinečnou energií.

Pro více informací:www.kipling.cz

Zdroj: LK

Fotogalerie