Kvalitní tisk díky rozumným cenám? Žádný problém!

23.08.2019 \\ Byznys

Jistě také ve vaší firmě šetříte papírem. Je to ostatně dnešní trend. Tištění faktur se už příliš nenosí, ale mnozí zákazníci je stále vyžadují, případně je stále ve firmě mnoho procesů, kdy je potřeba papírový výstup. Proto se někdy zkrátka tisku nevyhneme. Tisk samozřejmě znamená spotřební materiál. Tento materiál přitom není vůbec levný, hovoříme zde samozřejmě nyní především o náplních do tiskáren. Můžete na něm však výrazně ušetřit, a přitom nezhoršit kvalitu tisku. Jak?

K nižším nákladům s alternativní náplní

Jak jsme si řekli, nepříjemnou vlastností spotřebního materiálu do tiskáren je jeho vysoká cena. Pro výrobce tiskáren je to vlastně jediná možnost, jak z vás může po prodeji vlastního zařízení ještě získat nějaké peníze. Tiskárnu si totiž zpravidla nekupujeme každý rok. Místem, kde můžete opravdu ušetřit, jsou zejména inkoustové tiskárny. Právě zde se nejvíce vyplatí kupovat levné cartridge alternativních výrobců. Pokud nakoupíte u ověřených prodejců, nemusíte se přitom obávat o kvalitu tisku. Budete tisknout kvalitně a přitom levně. Dobrý prodejce vám nabídne:

  • Certifikované výrobky
  • Zaručenou funkčnost alternativ ve vašem zařízení

Kvalitní dodavatelé náplní a ověřené e-shopy totiž nabízejí pouze kvalitní alternativní produkty. Je vhodné vyvarovat se nákupu náplní třeba ze zahraničí z neznámých zdrojů, které mohou lákat extrémně nízkou cenou. Zde se může skutečně stát, že byste si pořídili nekvalitní výrobek, jehož obsah může být klidně i zdraví nebezpečný.

Výhodné tonery do laseru

Ačkoliv jsme dosud hovořili hlavně o inkoustových tiskárnách, v kanceláři se zpravidla používají tiskárny laserové. Tyto tiskárny využívají k tisku tonerů. Můžete si zvolit třeba tonery Canon, které od alternativních výrobců koupíte za velmi zajímavé ceny. Máte jiného výrobce? Určitě nebude problém jej od ověřeného dodavatele sehnat. Stačí znát model vaší tiskárny.