Chcete mít krásný a zářivý úsměv? Možným řešením je produkt z USA

20.08.2019 \\ Krása

Dentální hygiena se jako obor stále zdokonaluje. Péče o chrup je pro řadu lidí velmi důležitá až naprosto zásadní. V mnoha případech to souvisí také s výkonem jejich povolání, kde je zkrátka potřeba mít krásný a zářivý úsměv. Trendem, zejména ve Spojených státech, je tak bělení zubů. K nám se jako mnoho dalších vymožeností dostává spíše pomaleji. Stále větší množství lidí se však postupně začíná o bělení zajímat také u nás. Jak ale bělit své zuby bezpečně a efektivně?

Bezpečné a šetrné bělení zubů

Možná si myslíte, že bělení zubů k nim není příliš citlivé. Faktem je, že na trhu je velké množství produktů, z nichž ne všechny jsou zcela šetrné. Proto je vhodné vybrat si takový produkt, který pochází přímo ze země, kde je bělení zubů naprostou samozřejmostí, tedy z již zmiňovaných USA. Bělící pásky z Ameriky mají spoustu výhod. Zejména jsou velmi vhodné také na citlivé zuby, a to z několika zásadních důvodů:

  • Aplikují se na pouhých 30 minut
  • Kůra trvá 20 dní

Už v prvním bodě je naprosto zřejmá odlišnost od většiny výrobků, které jsou běžně k dostání u nás. Mnoho produktů je potřeba aplikovat na dlouhou dobu, která je minimálně dvojnásobná než uváděná pouhá půlhodina denně. To se samozřejmě může negativně projevit na přecitlivělosti vašich zubů. Čím kratší dobu totiž zuby bělíte, tím je bělení šetrnější. Také dvacetidenní kůra není nějak zvlášť dlouhá, navíc doba bělení může být ve vašem případě kratší, nemáte-li zuby příliš zažloutlé.

Garantovaná originalita výrobku?

Jelikož se jedná o produkt ze zahraničí, tak je vhodné nakupovat u ověřených prodejců. Využívejte pouze e-shopy s historií, které garantují originalitu daného produktu. Jedině tak získáte jistotu, že kupujete skutečně kvalitní zboží. Třeba výše odkazovaný e-shop vám mimo jiné nabídne bezplatné poštovné při objednávce vyšší než 1200 Kč. Spolu s objednávkou také obdržíte bezplatnou brožurku s radami pro bělení.