Co nesmí chybět v žádné koupelně!

04.08.2019 \\ Krása

Zkoušeli jste už někdy snížit v koupelně nepřeberné množstvínejrůznějších lahviček, masek a olejíčků? Nejde vám to? Nic si z toho nedělejte, je to probkém téměř všech žen, kadeřníků a dnes už i mužů... Prostě je chceme, i když je nepotřebujeme. Takže zkoušíme, testujeme, kombinujeme. A poznatky z našich koupelen? Pusťte se do kombinování s námi. Pozor, silně návykové!

shampoo

První krok v péči o vlasy. Šampon nám vybírá kadeřník podle stavu naší vlasové pokožky. Protože si vlasy myjeme dvakrát, můžeme kombinovat různé šampony. Pro pocit čistoty a objem? Poprvé smyjeme vlasy reNeu shampoo (esenciální oleje z máty jsou tak osvěžující, že je budete milovat hlavně po ránu) a na druhé mytí použijeme neuVolume shampoo. Protože objemu nikdy neřekneme ne.

exfoliate

NEUMA má úžasný produkt a tím je scalp therapy z řady reNeu. Jedná se o jemný peeling, který se dává na napěněnou hlavu při druhém mytí. Jemnými, krouživými pohyby si dopřejeme peeling vlasové pokožky spolu s malou masáží. Používejte ho, když máte pocit, že je ho potřeba - jednou za týden, jednou za dva nebo čtyři týdny. Ale pocit krásně čisté hlavy už z hlavy nedostanete.

masque

Krásné vlasy jsou tím nejlepším, co můžeme mít. Nemusíme se malovat, můžeme potkat lásku našeho života v teplácích a stejně budeme nejkrásnější. Protože krásné, lesklé vlasy plné života nenechají oči přejít nikam jinam. Ženy, hýčkejte si své vlasy, milujte je a vyživujte je! Maska by měla být nedílnou součástí vašeho vlasového rituálu. Některé vlasy potřebují masku každý týden, některé se spokojí s aplikací jednou měsíčně. Mluvte o použití masky se svým kadeřníkem a najděte tu nejlepší cestu pro vaše vlasy!

condition

Kondicionér je vedle šamponu absolutní must have. Nikdy ho nesmíme vynechat. Šampon je totiž určen především pro vlasovou pokožku, kondicionér zase pro vlas. Navíc může kondicionér doplnit funkčnost šamponu. Nebojte se sáhnout po kondicionéru z jiné řady, než je šampon!

Pokud máte pocit, že nemůžete používat kondicionér, protože je pro vaše jemné vlasy příliš zatěžující pak vězte, že existují kondicionéry i pro ten nejjemnější vlas.

Někdy prostě není kdy a jsme rády, že máme čas si vlasy aspoň umýt. Aspoň jednou za 14 dní bychom si ale měly najít čas jen na sebe a na všechny kosmetické obřady, které nás těší. A NEUMA nám je obohatí o aromaterapii esenciálních olejů, které obsahují všechny naše produkty. Užijte si me time ve velkém stylu! Vaše vlasy vás za to budou milovat.

reNeu shampoo

Potřebujete čerstvý start? Tato bezsulfátová receptura jemně čistí všechny typy vlasů a zanechává je svěží a ovladatelnější. Odstraňuje nánosy, minerály a další nečistoty z vnějšího prostředí. Posiluje, rozplétá a uhlazuje létající vlásky. Zanechává vlasy zdravé a lesklé.

Čím je jeho receptura unikátní?

  • Výtažek z listů máty peprné dodává vlasům objem,
  • levandule vlasy opečovává a osvěžuje,
  • voní díky esenciálním olejům získaným z vanilky a máty peprné.

reNeu shampoo

250 ml, DPC 702 Kč /  31,20 €

Více informací naleznete zde: www.neuma.cz eshop.neuma.cz

Fotogalerie