Vyzkoušejte přírodní kosmetiku z bioplace.cz

29.07.2019 \\ Krása

Aktivně se zajímáte o to, co jíte, protože chcete vědět, co se do vašeho těla skrze potraviny dostává? Víte ale, co vše do svého organismu vstřebáte při pouhém nanesení hydratačního krému? Pokud chcete opravdu žít zdravě, začněte přemýšlet nad tím, jaké škodlivé látky mohou skončit ve vašem krevním řečišti proniknutím skrze kůži. Konvenční kosmetika obsahuje nejrůznější druhy levných syntetických látek, které mohou mít negativní vliv na vaše zdraví. Nejpřínosnější péče o pleť neobsahuje nic jiného než přírodní složky, které mají úžasný vliv na harmonizaci vašeho těla i mysli. Dejte šanci přírodní kosmetice, která podpoří přirozenou funkci pleti a poskytne vám šetrnou péči!

Již starověcí Egypťané používali pro péči o svou kůži a vlasy řadu přírodních ingrediencí jako olivový olej, med nebo olej ze sladkých mandlí. Řekové a Římané zase hojně využívali heřmánek, a to nejen pro jeho blahodárné účinky na zdraví, ale také při odbarvování vlasů. Myšlenka přírodní a organické kosmetiky spočívá v tom, že příroda nabízí vše, co potřebujeme k udržení zdravého a krásného těla. Obsahuje prémiové ingredience a bojuje s příčinou vašich problémů, nikoli pouze s následky. Pro léčbu problematické pleti, která má například sklony k podráždění, se tak jedná o tu nejúčinnější volbu, jelikož napravuje vnější i vnitřní vlivy a ve většině případů je pokožkou velmi dobře snášena. Řada složek má navíc dvojí funkci – přírodní éterické a esenciální oleje, bylinné extrakty i květinové vody poskytují čistou vůni, a navíc jsou používány jako konzervační látky. Pozitivním vedlejším účinkem přírodních konzervačních metod je také prevence alergických reakcí nebo podráždění kůže.

Nový e-shop bioplace.cz představuje skvělou variantu pro každého, kdo chce mít pod kontrolou nejen své zdraví, ale také blaho celé planety. Naleznete tu totiž pouze výrobky, které splňují přísné požadavky k vaší pokožce a pocházejí především z české a slovenské produkce, díky čemuž šetří přírodu při svém transportu do vašich rukou. Inspirativní dámské i pánské produkty představují šetrnou péči o celé vaše tělo – od vlasů, přes vousy a zuby až po nohy – kterých se již nebudete chtít vzdát!

Zdroj: www.bioplace.cz

Fotogalerie