Třetí letní kolekce YEST je inspirovaná nápaditou přírodou

21.07.2019 \\ Fashion

Třetí letní kolekce módní značky YEST odráží módní trendy sezóny. Je inspirovaná matkou přírodou. S citem pro věc je vytvořena z ženských topů, legín a triček s perfektním střihem a širokou škálou atraktivních barev.

YEST vám nabízí módní a pohodlné oblečení ve velikostech 36-48. Potřebujete-li o trošku větší, pak je tu ještě YESTA, která má pro vás skvělé módní kousky až po velikost 60. Obě módní řady vždy skvěle sladíte i s jinými kousky, které už třeba máte doma.

Kolekce YEST se tradičně vyznačují různými materiály, potisky, barvami a překvapujícími detaily, což jim dává vzrušující a rafinovaný ležérní vzhled, a to od hravého až po sportovní, od ženského až po ležérní pro každou příležitost.

Kromě sezónních kolekcí nabízí YEST také džínový program. Ten se skládá z řady základních barev,  které jsou vždy doplněny těmi sezónními.

YEST je mezinárodní dámská módní značka holandské firmy Buur Fashion, která je v módě úspěšná již mnoho let. Moderní a cenově dostupné kolekce jsou uváděny šestkrát ročně, pro módní ženu, která se chce stylově a pohodlně oblékat.

Více informací o českém zastoupení: www.yest-fashion.eu

Fotogalerie