Tentokráte jsme navštívili Mama Shelter Praha

18.07.2019 \\ Podniky

Navštivte v pražských Holešovicích MAMA’s Garden Bar a nebudete litovat, pokud je to vaše gusto! Mama Shelter Praha není jen hotel, ale také skvělé místo, kde se skvěle najíte, projdete svěží oslavou, setkáte se s přáteli a třeba si i zatančíte.

Hotely Mama Shelter mají od začátku jasnou filosofii: nabídnout hostům mix zábavy, dostupnosti a skvělých služeb, a to ve městech, které zakladatelé řetězce milují a k naší radosti Praha nechybí.

Společnost vybírá města s příběhem, kde je možné vybudovat nezvyklá, ekcentrická a unikátní místa jakými hotely Mama Shelter jsou. Prvním městem, kde byl hotel otevřen, je Paříž a následovala vybraná místa: Marseille, Lyon, Bordeaux, Los Angeles, Rio de Janeiro, Praha, Bělehrad a Toulouse. Na řadě jsou Lille, Londýn, Paříž východ West, Lucemburk, Dubai, Rome, Lisabon a mnohá další města.  

I my jsme navštívili a nelitovali jsme! Pokud vás zajímá, co jsme ochutnali, tak prosím pěkně to byl to Telecí konfit, chřestový quiche s gratinovaným  kozím sýrem a malým salátkem. Druhý pokrm, který jsme si objednali, byl Salát s kuřecím prsem, připravovaném v křupavé panko strouhance a oba pokrmy samozřejmě můžeme doporučit.

Fotogalerie