Fotbalista Pavel Horváth se proběhl s míčem na D1

12.07.2019 \\ Magazín

Tak vidět bývalého fotbalového záložníka a reprezentanta Pavla Horvátha, jak si kope s míčem na D1, tak to už je vrchol. Nasnadě byla tedy otázka, co ho to napadlo na tak problematické dopravní tepně a nejen jeho, Byla u toho i Lucie Borhyová a třeba také Ondřej Sokol.

„Já tady čekám na to, až tady lidi začnou tancovat a bude je to hrozně bavit,“ odpověděl Pavel Horváth, který se prý také o tanec pokusí… „Myslím, že dovedu tancovat, ale ne úplně podle choreografie, budu se spíše jako snažit napodobovat ty, co to uměj,“  smál se fotbalista. Také vás napadá, že toto vysvětlení je jen důsledek tropických teplot?

Vše, co jste četli, je pravda, ale nebylo to náhodou. Nedaleko Prahy se totiž točil netrpělivě očekávaný klip pro fanoušky brněnského festival LIFE!, který bude letos opravdu pěkně roztančený.

Pavel Horváth zavítal na loňský ročník s celou rodinkou a i oni  pomohli překonat tradiční taneční rekord. Z atmosféry byli všichni nadšení. „Byla tam spousta věcí, které jsem si i já vyzkoušel prvně v životě, třeba lezení po kmenech v mačkách. Skákání na pérovacích botách bylo také skvělé a mimochodem jsme je pořídili synovi k Vánocům a byl z nich opravdu nadšenej,“ zavzpomínal fotbalista, který se už nemůže dočkat, až se opět otevřou v Brně brány festivalu tance, zábavy a sportu Life!.