Po necelém roce po svatbě opadlo u Marka Dědíka nadšení z prstenu…

05.07.2019 \\ Magazín

Známé české tváře se sešly na představení kolekce snubních a zásnubních prstenů JK Jitka Kudláčková. Probíralo se vše, co ke svatbám a manželskému životu patří, všechny však trumfnul Marek Dědik. Čím? Nebyla to však nikterak radostná událost.

Marek Dědík uznává „zlaté české ručičky“, tak když se rozhodl, že svojí manželku Terezu požádá o ruku, zamířil do JK Jitka Kudláčková. Vybral prsten s diamantem a snubní prsteny bylo už v té době více než jasné, že také pořídí v osvědčené zlatnické dílně, ale nadšení po necelém roce po svatbě opadlo… „Před týdnem jsme byli na dovolené a já jsem se koupal v moři, kde byly vlny a najednou mi prsten sklouzl. Snažil jsem se ho vylovit, ale bohužel se nepodařilo a zůstal v Azurovém moři,“ popsal nemilý zážitek tanečník známý ze soutěže StarDance. Jeho manželka na něj prý hned volala, že to určitě udělal schválně. Samozřejmě ale v nadsázce. „Jsem ráda, že Marek prsten nosí, tedy když ho ještě měl. Před svatbou jsem mu ale říkala, že pokud si na prsten nezvykne, tak mi to vadit nebude a může ho třeba nosit na řetízku jako přívěsek. Jsem ale ráda, že si zvykl a hned, jak nám v JK Jitka Kudláčková vytvoří pro Marka nový prsten, bude ho opět nosit na svém prsteníčků,“  prozradila Tereza Dědik.

Ztratíte-li svůj prsten, který byl vyrobený v JK Jitka Kudláčková, vytvoří vám za zvýhodněnou cenu nový, což je skvělá zpráva nejen pro Dědikovi, a to není vše. Během letních měsíců mohou všichni muži v JK Jitka Kudláčková zakoupit vybrané modely zásnubních prstenů z kolekce JK Tolerance za zvýhodněné ceny. Ředitel firmy Dušan Mlynarčík doporučuje pánům, aby zakoupili kvalitní zásnubní prsten s přírodním kamenem, který má na rozdíl od syntetického zirkonu kvalitu a trvalou hodnotu, která skvěle symbolizuje pevnost vztahu, který muž k ženě chová.

Fotogalerie