A je to tady, Tomáš Arsov otevřel nový salon!

23.06.2019 \\ Magazín

Jeden z nejkreativnějších kadeřníků v České republice a hvězda TV Barrandov Tomáš Arsov má nový salón. Na lukrativní adrese v Soukenické ulici v centru hlavního města to v rámci slavnostního otevření byla velká sláva.

Jméno Tomáš Arsov už je dnes skutečně dobře znějící značkou. Jeho salony nabízejí komplexní péči nejen o vlasy, ale i o tělo. Můžete se tak nechat prakticky jakkoli vás napadne. Nikoho tak samozřejmě nepřekvapí, že salon v Soukenické ulici nabízí to nejlepší a všichni klienti si zde přijdou na své. Zajímavostí jistě je i fakt, že sympaťák Arsov svým zákaznicím během čekání nabízí elektrického Smarta. Dámy si tak mohou dojet na nákupy, třeba do blízké Pařížské ulice. Navíc šetří životní prostředí a zaparkovat se s ním dá opravdu všude, dokonce i na modrých zónách.

Slavnostního otevření se zúčastnila řada známých tváří. Zpěvačka Markéta Konvičková předvedla své neuvěřitelně nádherné vlasy, které jsou, jak jinak, už nějaký ten pátek v péči Tomáše Arsova. Dominika Myslivcová zase zvolila sexy outfit a přesto, že její vlasy jsou také krásné, zejména přítomní pánové často pohledem sklouzly spíše do jejího výstřihu. To Vlasta Korec si vyzkoušel, jaké by to bylo, kdyby musel změnit profesi a stal se popeláře. Neztratil by se a mikrofon tak klidně může pověsit na hřebík. 

Zkrátka tahle akcička se povedla na výbornou. Nechybělo šampaňské a skvělé občerstvení, na kterém si všichni pochutnávali až do pozdního večera. Hlavně ale celou dobu panovala skvělá nálada. Celá Praha (a nejen ta) už se prostě těší do nového salonu Tomáše Arsova. 

Foto: Herminapress

Fotogalerie