Průvodce stylingem pro moderního muže

23.06.2019 \\ Krása

MITCH® je značka moderního muže. Nabízí funkční, dlouhotrvající stylingy pro jakýkoliv vzhled i hloubkově čistící šampony. Vysoce výkonné ingredience a čisté vůně přinášejí skvělou péči pro každého muže a jeho osobní styl. Znají ale muži všechny možnosti? Umí si vybrat, zda je lepší používat pomádu, pastu nebo krém? Ať už věnují svému stylingu hodně nebo málo času, tento průvodce jim usnadní každodenní úpravu a udělá z nich stylingové génie.

Styl: Moderní a odvážný

Produkt pro něj: Hebký, velice snadno tvarovatelný přípravek pro silné zpevnění, dodává pevnost a objem jemným a oslabeným vlasům. Maximální zpevnění. 
MITCH® Reformer, 85 g, 679 Kč / 24,69 €

Styl: Čistý a bez povyku

Produkt pro něj: Clean Cut® vytvaruje upravené nekomplikované účesy. Flexibilní zpevnění pro styling nebo dodatečný styling bez ztráty kontroly. Pěstící látky dodají vlasům hebkost a usnadní jejich rozčesávání.
MITCH® Clean Cut®, 85 g, 679 Kč / 24,69 €

Styl: Textura

Produkt pro něj: Výkonná stylingová hlína podporuje texturu se suchým, ultra matným finišem. Zhušťující a silně fixující složky ukotví vlasy v požadované pozici.

MITCH® Matterial™, 85 g, 699 Kč / 25,42 €

Styl: Rozcuchaný a nepořádný

Produkt pro něj: Flexibilní konzistence Construction Paste® je ideální k vytvarování účesu a oddělení pramínků vlasů. Perfektní pro divoký „neupravený“ look.
MITCH® Construction Paste®, 75 ml, 599 Kč / 21,78 €

Styl: Silně definovaný

Produkt pro něj: Vytvaruje jakýkoliv účes a dlouhodobě jej zpevní, dodává hmatatelně i viditelně objem. Látky zesilující lesk vlasů vytváří přirozeně působící brilantnost.
MITCH® Steady Grip®, 150 ml, 599 Kč / 21,78 €

Styl: Klasický a uhlazený

Produkt pro něj: Perfektní pro klasické styly a mokrý vzhled, zkrotí vlnité a kudrnaté vlasy a umožní jejich mírnou kontrolu. Zároveň mu dovolí snadný styling hřebenem nebo prsty.
MITCH® Barber's Classic®, 85 g, 679 Kč / 24,69 €

Styl: Extrémní

Produkt pro něj: Naprostá nezbytnost pro všechny milovníky ježků a extrémních účesů. Nabízí maximální kontrolu a pevnost.oužití je hračka, navíc samozřejmě nezanechává ve vlasech žádné zbytky.
MITCH® Hardwired®, 75 ml, 599 Kč / 21,78 €

Produkty v prodeji v kadeřnických salonech: www.paulmitchell.cz/salony

Fotogalerie