Zánět sliznice v dutině ústní zvládnete díky péči ENZYMEL® INTENSIVE 35

14.06.2019 \\ Zdraví

Častou a bolestivou komplikací v dutině ústní bývají často bakteriální a kvasinkové infekce, které berou útokem ústní sliznice. Projevující se nepříjemným otokem, zarudnutím, afty, vředy či hnisavými ložisky. Pro vyléčení zánětu dutiny ústní je vhodná správná hygiena, nejlépe doplněná speciálními přípravky.

Antimikrobiální zubní pasta a mukoadhezivní gel ENZYMEL® INTENSIVE 35 obsahují proteolytické enzymy, které zlepšují slizniční obranyschopnost, snižují krvácení a otoky, podporují regeneraci a především omezují růst bakterií a kvasinek způsobujících zánět. Kromě patentované směsi proteolytických enzymů obsahují přípravky také 4x nižší koncentraci antiseptika chlorhexidinu než naleznete v konkurenčních prostředcích a to při zachování stejného antibakteriálního účinku.  

Zubní pastu s enzymy a fluoridem, určenou až k 8týdennímu užívání, je vhodné doplnit gelem, jehož mukoadhezivní složka významně prodlužuje dobu účinku chlorhexidinu a proteolytických enzymů. Nanášet lze několikrát během dne či na noc, úzký aplikátor vám umožní aplikovat gel jak na dásně, tak i do mezizubních prostor. Po zvládnutí akutního stavu je velmi vhodné pokračovat při ústní hygieně s produkty ENZYMEL® PARODONT.

Více informací na www.enzymel.cz

Fotogalerie