Pošlete malé princezny do finále: Na castingu můžete rozhodnout i vy!

29.05.2019 \\ Magazín

Už tuto sobotu 1. června se od 14. hodin v pražském parku Portheimka koná první casting letošního ročníku Miss Princess. Bude to samozřejmě velká show, navíc se do ní můžete zapojit i vy. Usedněte spolu se známými lidmi do poroty a splňte některým holčičkám sen tím, že je pošlete do finále.

Miss Princess není obyčejná soutěž krásy. Za prvé každá z dívenek si odnese nějakou cenu, takže nehrozí, že by po finále, které se bude opět konat v divadle Broadway za účasti televizních kamer, zavládlo zklamání. „Chceme dívenkám prostě splnit sen alespoň na chvíli se stát princeznou. O tom nám jde, neklademe si za cíl hledat nejkrásnější dítě, to vůbec,“ vysvětluje zakladatelka soutěže Dominika Myslivcová. Ona sama samozřejmě v sobotu nebude v parku Portheimka (Náměstí 14. října) chybět. Dívenky budou soutěžit ve dvou věkových kategoriích 4-7 let a 8-11 let.

Pokud byste chtěli vedle Dominiky usednout v porotě, máte jedinečnou šanci. Myslíme si, že přání se mají plnit nejen o Vánocích, takže nám prostě stačí napsat na mail redakce@firstyle.cz, do předmětu vložit Miss Princess a v jedné, dvou větách přidat, proč právě vy byste měli být v porotě prvního castingu. Tři z vás pak tuto možnost opravdu dostanou. „Jsem ráda, že je o soutěž zájem, takže budu moc ráda,“ usmívala se Myslivcová. Navíc, pokud jste ještě svoji dcerku nestihli přihlásit, nemusíte zoufat. Dominika slíbila, že kdokoli ještě pošle přihlášku (najdete zde - http://www.missprincess.cz/castingy), tak se ještě stále může zúčastnit. Takže neváhejte a jděte do toho! Pro všechny, kteří se zúčastní sobotního castingu, nabízí sladký e-shop plný třpytek, kamínků a krajek Claudia's Princess slevu 10 %. 


Foto: Miss Princess

Fotogalerie