Leonu Machálkovou móda Jitky Klett přímo baví

23.05.2019 \\ Magazín

Evropská módní značka JITKA KLETT Prague působí na trhu již 25 let a rozšířila své působení do celého světa. Pro tvorbu Jitky Klett je charakteristické kladení důrazu na ženskost, eleganci, harmonii, stejně jako vytváření vlastních originálních potisků látek. A právě zmíněné atributy vedly k tomu, že se móda Jitky Klett těší stále větší oblibě žen, které v životě již něco dokázaly a ví naprosto přesně, co chtějí. Mezi ně patří například zpěvačka Leona Machálková. „Jitčina móda mě baví, mám ráda její styl a nadčasovost. Díky tomu, že nejde o nějaké fashion úlety, mohu si kterýkoli model obléknout i za několik let bez obav, že nebude moderní“, prozradila na společenské akci, kde Jitka Klett představila novou letní kolekci Integrity.

V kolekci inspirované pouští, písečnými dunami a oblohou umístěnými na nejkvalitnější přírodní materiály, kterým dominuje velmi kvalitní len a jemné hedvábí, se uznání dočkaly jak romantické sukně a halenky, tak i kabátky či šaty. Protože nosným prvkem modelů je výrazná krajka, která svébytně doplňuje autorské grafické zpracování potisků, je vlastně každý takový kus originálem.

Kromě představení Integrity kolekce byly také odhaleny nové fotografie z projektu Women’s success and Jitka Klett. Originální výstava fotografií českých žen, které dokázaly spojit rodinný život s úspěšnou kariérou v oblasti podnikání, kultury nebo politiky, a které jsou s módní značkou JITKA KLETT Prague propojeny. Výjimečnými tvářemi tohoto projektu, který symbolizuje vzájemnou podporu mezi ženami, jsou vynikající šperkařka a majitelka firmy JK JEWELS Jitka Kudláčková a zakladatelka Ocenění Českých Podnikatelek a majitelka agentury Helas s.r.o. Helena Kohoutová. Obě dámy tedy nemohly na představení nové letní kolekce chybět. Společně sledovaly také slavnostní odhalení velkoplošných fotografií, které vznikly rukou úspěšného fotografa Ondřeje Pýchy.

V současnosti můžete luxusní českou módní značku JITKA KLETT Prague najít v Čechách, na Slovensku, ve Francii a Spojených Arabských Emirátech. V Praze ve Slovanském domě, na jedné z nejprestižnějších pražských ulic – Na Příkopě, v Haštalské 9 a v Premium Outlet Prague Airport nedaleko pražského letiště. Mimo oděvů zde naleznete kolekce módních doplňků, bot, kabelek i vlastní parfém. V brzké době se fanoušci této módní návrhářky dočkají také e-shopu.

 

Fotogalerie