Od nápadu ke skutečné pomoci Nadačnímu fondu Šance onkoláčkům

16.04.2019 \\ Magazín

Centrum Rybná soustřeďuje firmy, jednotlivce i skupiny za účelem pomoci druhým.  Vše je postaveno na solidaritě partnerů, kteří jsou ochotni společně pomáhat. Dobrovolnosti se meze nekladou, a tak jsme rádi, že si nás vybrala parta přátel, kteří se rozhodli uspořádat bazar ve prospěch Nadačního fondu Šance onkoláčkům.

Oslovili celou řadu známých osobností a setkali se u většiny z nich s velice příjemnou reakcí. Oblečením a doplňky přispěli: Inna Puhajkova, Hanka Kynychova, Maruška Křížová, Míša Tomešová, Taneční skupina Artefact dance company, David Horák, Eva Federhansová, Karolína Kračková, Veronika Jůvová, Eliška Kubásková, Jakub Eliáš, Patrik Rajtar, Kateřina Housková, Sam Dolce a Marta Musilová.

Komorní bazárek v Centru Rybná v srdci Prahy přilákal řadu těch, kteří přišli cíleně podpořit Nadační fond Šance onkoláčkům, někteří se zastavili náhodně. Výsledkem byla skvělá práce party dobrovolníků, kteří věnovali nejen své věci, ale především svůj čas ve prospěch skvělé myšlenky, kterou rozpohyboval Jiří Federhans. Nejvíce partičku přátel potěšilo, že se podařilo vybrat 7350 Kč.

Ještě než stačili vrátit centrum do původního stavu, už věděli, že nejpozději před prázdninami zorganizují další bazárek. Chcete se více dozvědět o této fajn partě přátel a jejich aktivitách, sledujte Nowsecondhand a dozvíte se i jaké kousky se pravděpodobně objeví na dalším bazárku.