Oslavte s A2C národní anti-aging týden

08.05.2019 \\ Zdraví

Mnoho z nás trápí zdravotní komplikace, jako je třeba nafouklé břicho, bolesti hlavy, ekzémy či únava, jejichž příčiny jsou neznámé a ani po letech se je nedaří objasnit. Chcete dát těmto nepříjemnostem jednou provždy sbohem? Přijďte mezi 20. a 24. květnem 2019 na kliniku A2C, kde budete moci v rámci Anti-aging týdne podstoupit řadu užitečných vyšetření se skvělou slevou.

Pražská anti-aging klinika A2C pod vedením Prim. MUDr. Moniky Golkové přináší již více jak 10 let ty nejnovější poznatky z oboru medicíny proti stárnutí. Kromě klasických estetických výkonů, jako je lifting nebo laserová rejuvenace, se však zaměřuje i na podrobné vyšetření vašeho těla, jehož správný chod může proces stárnutí výrazně zpomalit. Za velmi výhodné ceny můžete již čtrnáctým rokem podstoupit řadu vyšetření, jako je například testování mozkových neurotransmiterů nebo světově uznávaný test na potravinové intolerance ALCAT test.

Právě ALCAT test doporučuje MUDr. Golková svým klientům nejčastěji. Jde o vědeckou alternativu ke všem zdlouhavým a nepřesným pokusům, jak zjistit, která potravina vám prospívá a která naopak způsobuje vaše problémy. Při dodržení doporučené stravy, vycházející z tohoto testu, dodáte svému tělu zdravou energii a obrátíte svůj život k lepšímu.

Vybrat si můžete z několika zajímavých slev:

  • 3000 Kč sleva na ALCAT test – světově uznávaný test na potravinové intolerance
  • 3000 Kč sleva na testování mozkových neurotransmiterů
  • 3000 Kč sleva na komplexní hormonální vyšetření
  • 25% sleva na laserovou rejuvenaci pleti a depilaci celého těla
  • 20% sleva na plazmaterapii – anti-aging pleti pomocí vlastních růstových faktorů
  • 20% sleva na hydratování a vyplňování pleti do dokonalosti pomocí exkluzivního injekčního pera Anteis a kyseliny hyaluronové

Pro všechny návštěvníky je navíc připraven malý dárek, tak si nezapomeňte rezervovat svůj termín pro využití slev už nyní.

Fotogalerie