Patricie Solaříková okukuje svobodné muž, a to má před svatbou???

05.05.2019 \\ Magazín

Herečka Patricie Solaříková po třinácti letech ukončila svoje působení v nekonečném seriálu Ulice. Má za sebou premiéru v Žižkovském divadle Járy Cimrmana s představením Fantastická žena, což  byla prozatím největší divadelní role její kariéry. A v neposlední řadě zanedlouho už nebude  slečnou a stane se z ní mladá paní. Prý se zatím tak trošku rozkoukává, ale nerozkoukává se příliš, když šla obhlédnout adepty na Muže roku 2019?

„Jsou to všechno pěkní chlapi… Ale přiznám se, že moc na „hezulány“ nejsem. Pro mne Muž roku musí být hlavně pohodový chlap, použitelný pro život,“ prozradila Patricie a trochu zalitovala, že nebude na finále v Náchodě. Ochotně však dvanáctku finalistů soutěže Muže roku, jejímž prezidentem je David Novotný, podpořila  v Praze v K.U. Baru, kde se představili novinářům.

Oblíbená herečka zatím ještě nemá předsvatební stres. Šaty už má vybrané a my víme, že nebudou bílé, ale půjde do odstínu slonoviny anebo capuccino. A víme také to, že se svatba bude odehrávat v lese.

Foto: Muž roku a Facebook Patricie Solaříkové

Fotogalerie