HYDRO-DHARA je harmonizační a uvolňující vlasová kúra

21.04.2019 \\ Krása

Jaro je tady, ale po zimě máme zatuhlé tělo, pokožka není v nejlepší kondici a trpěly i vlasy. Pokud si se svými vlasy na jaře nerozumíte, tak máme řešení. Inspirujte se v řadách produktů OWAY, které byly vytvořeny k obnově roztřepených suchých konečků, lesku a pozitivní energie vlasové pokožky.

Vlasová kúra HYDRO-DHARA  
Ze samotných SPA koutů celého světa přichází zcela unikátní wellness rituál, díky kterému naladíte svou mysl i tělo na harmonickou vlnu. Procedura HYDRO-DHARA je tvořená relaxací, očistou a masáží blahodárným květinovým vodopádem pro aktivaci „3. oka“. Ta slouží jako nepřímá stimulace hypofýzy. Ta se nachází na středu čela se sídlem intuice, spirituality a dlouhověkosti. Osvěžující biodynamická květinová voda Flowerfall vám pomůže bojovat proti stárnutí a pozitivně ovlivní i zdraví vaší pokožky a vlasů.

První varianta harmonizační a uvolňující vlasové kúry probíhá v salonu tak, že kadeřník vaše vlasy umyje dle typu, do nádoby ve stojanu smíchá 30 ml hydrolátu OWAY Flowerfall se 6 kapkami esenciálního oleje dle fáze Měsíce a 500 ml horké vody. Pomalým průtokem, který nasměruje na hranici vlasů na čele (třetí oko) nechá směs po dobu cca 5 minut téci. Na hranici vlasů se nachází bod, který nepřímo stimuluje hypofýzu, jež je sídlem intuice, spirituality a dlouhověkosti. Vlasy se po kúře již neumývají, pouze se šetrně vysuší ručníkem a vyfoukají fénem do potřebného tvaru.

Více informací naleznete na zde.