Lee Šteflíčkové kamarádi závidí zuby…

10.04.2019 \\ Magazín

Úřadující Česká Miss Lea Šteflíčková ke bezesporu krásná žena, ale pěkně ji potrápily zuby. Modelka bez hezkého úsměvu by mohl být pěkný problém. Naštěstí je dnes už vše jinak.

Když na konci loňského roku Lea odlétala na Miss Universe do Thajska, měla mnoho důvodů ke spokojenosti. Jedním z nich byl i fakt, že měla zuby naprosto dokonalé. „Umíte si představit, že bych se někde usmála a měla nějaký kaz nebo viditelnou vadu? To bych asi nepochodila,“ měla jasno Šteflíčková. Na doporučení zašla na Dental clinic, kde se jí ujal Radek Lacina, který patří k absolutní české zubařské špičce. „O pacientkách samozřejmě mluvit nemohu, ale slečna měla zuby v pořádku. Bylo vidět, že se o ně stará,“ nešetřil chválou Lacina. Přesto udělal pár vylepšení a doporučil také dentální hygienu, která pomáhá problémům se zuby předcházet. Od té doby Šteflíčková doslova svítí svým zářivým úsměvem.

„Je fakt, že se mě kamarádky ptaly, odkud mám tak pěkné zuby. Popravdě se jim ani nedivím, jsem moc spokojená. Pana doktora jsem samozřejmě doporučila,“ vysvětlila sexy kráska. Jak to tak vypadá, na Dental clinic se teď dveře netrhnou. Na druhou stranu, čím více podobných doporučení, tím lépe, na jakoukoli kliniku. Kdo nejde k zubaři alespoň dvakrát ročně a o chrup se stará jen tak hala bala, většinou brzy lituje. Náprava je pak pořádně složitá a také drahá. 

Foto: Dental clinic

Fotogalerie