Další Česká Miss, které doklapal několikaletý vztah

09.04.2019 \\ Magazín

Česká Miss 2018  Lea Šteflíčková přiznala po skoro tříletém vztahu s partnerem Michalem Jenechem rozchod.  Lea je nejkrásnější Češkou současnosti a o muže rozhodně nouzi nemá. Kdo ji nejčastěji oslovuje? Prý sportovci z řad fotbalistů a hokejistů jí kontaktují neustále. 

„Je pravda, že jsme se Michalem rozešli. Nikdo třetí v tom není, jen nám to prostě neklapalo tak, jak by to ve vztahu klapat mělo," přiznala Lea. "Na nový vztah nyní nemyslím, chci se soustředit hlavně na práci," vysvětluje modelka. 

Lea letos předá korunku své nástupkyni. Nyní ji čekají castingy, kde se bude hledat nová královna krásy a Šteflíčková zasedne v porotě. Ty se budou konat v sedmi českých a moravských městech. První proběhne 12. května v Ostravě.

„Letos nebudou castingy v nákupních centrech, ale vráti se do hotelových prostor, kde to bylo i za vedení pana Zapletala nebo Míši Maláčové. Je to hlavně proto, aby holky nebyly tak nervózní a bylo to pro ně co nejpříjemnější. Proto budou opět uzavřené bez účasti veřejnosti. Musím říct, že já bych to loni ocenila a dívkám to trošku závidím," dodala Lea. Krásky, které by chtěly nahradit na trůnu královny krásy Leu Šteflíčkovou, se mohou přihlásit na stránkách České Miss.

Zdroj foto: Česká Miss

Fotogalerie