Trápí vás kila navíc? Nastartujte své spalování rychle a efektivně!

20.03.2019 \\ Zdraví

Nedostatek pohybu a především strava plná smažených pokrmů, cukrů a alkoholu mají za následek, že se nám tělo rychle a nehezky zakulacuje. Nastartovat zdravý režim a shodit vše, co na svém těle nechcete, přitom není žádná věda!

Pokud chcete s kily opravdu zatočit, změna jídelníčku se vám bohužel nevyhne. Důležité je vyvarovat se smažených a tučných jídel, ale i sladkostí, světlého pečiva či polotovarů. Zařadit byste naopak měli dostatek zeleniny a ovoce, světlé maso a mořské ryby, které mají málo kalorií a obsahují jód, díky němuž nastartujete svou štítnou žlázu. Stejně podstatný je při hubnutí i pitný režim, jehož dodržováním můžete zahnat nechtěný hlad. Pijte především čistou neslazenou vodu, koncentrované i 100% džusy jsou totiž často slazené a obsahují velké množství kalorií. Všeobecně platí, že dospělá osoba by měla přijímat přibližně 2,5 litru vody denně, a to průběžně. Nárazové pití většího množství vody bude zatěžovat vaše ledviny a z těla odvede zbytečné množství cenných minerálů.

Úprava jídelníčku nemůže 100% fungovat bez pohybu, jenž je důležitou součástí každého hubnoucího plánu. To samozřejmě neznamená, že musíte začít okamžitě trénovat na maraton! Nejlepší je poslouchat své tělo a pohyb brát jako součást každodenního života. Výtah vyměňte za schody, zkuste doběhnout autobus nebo se ráno před prací na půl hodinky projděte. Jste-li na pohyb zvyklí a chcete hubnutí uspíšit, sportujte alespoň třikrát týdně po dobu 30 minut. Ideální je aerobní cvičení, ženy by si však měly dát pozor na silový trénink, jehož výsledkem může být nabrání svalové hmoty.

Svou snahu můžete ještě znásobit příjmem bylinek. Vhodné jsou nejen bylinné čaje, ale i potravinové doplňky obsahující přírodní látky napomáhající hubnutí. Jedním z nich je Choco Slim Power, jenž za pomoci glukomananu podporuje produkci mastných kyselin, které podle výzkumu pomáhají snížit obezitu a tím urychlují hubnutí. Glukomanan je látkou pocházející z rostliny známé jako konjac a díky své schopnosti absorbovat velké množství vody účinně bojuje proti zácpě, chuti k jídlu a vstřebávání tuků i cukrů. Přidaný extrakt ze zeleného čaje navíc pomáhá přeměňovat bílkoviny na aminokyseliny a snižuje únavu.

Fotogalerie