Šperky Deers si vysloužily Showroom

26.05.2017 \\ Design/Domov

S jelínky, coby originálními šperky se setkáváme od roku 2005 a od konce roku 2009 je jejich autorka Kamila Písaříková tvoří pod značkou Deers. Za svou dobu existence získaly mnoho fanynek a fanoušků, kteří stále častěji doplňují svá stáda.  Na pražských Vinohradech najdete Showroom této značky již třetím rokem a k tomuto výročí si jelínci nadělili nový interiér, který navrhla Ing. Arch. Dorota Kluska.

„V určitý moment jsem cítila, že showroom potřebuje změnu, ale netroufla jsem si na větší úpravy, proto jsem oslovila Dorotku. Navrhla do prostoru několik malých, ale podstatných změn, které interiér skvěle proměnily,“ říká Kamila Písaříková. „Hlavním prvkem celého prostoru se stal stůl ve tvaru jelena, který jsem si zamilovala od prvního pohledu, a i zákaznice na něj skvěle reagují.“

Letos v únoru si jelen přivedl slečnu, do rodiny Deers tak přibyla novinka. Elegantní kráska LAŇ DEERS se představuje v první řadě jako brož, která s elegancí a šarmem ozdobí vaše sako či klopu kabátu. Na jaře se laní kráska představila poprvé jako čelenka a přívěšek na krk.

Nebylo by správné léto bez limitované edice. Pro letošní rok představuje Deers letní limitovanou spolupráci s českou značkou Česká Síťovka. Kamila Písaříková spolu s majitelkou České Síťovky Karolínou Pechovou navrhly dvě varianty síťovek, na kterých se jelínci budou skvěle vyjímat.

V únoru roku 2017 se rodina Deers rozrostla o elegantní novinku-LAŇ. Tato křehká kráska je nejen třpytivá a elegantní, ale také pomáhá. Zakoupením LANĚ DEERS podpoříte Nadaci Krása Pomoci Taťány Kuchařové, konkrétně pak projekt Doma bez Obav. 

Fotogalerie