Ochutnejte Portugalsko v jedinečném WINE|TAPAS|MARKET OLIVEIRA

23.05.2017 \\ Podniky

Toužíte navštívit autentické místo, kde se snoubí chutě delikátních vín s tradičními pokrmy a přátelskou rodinnou atmosférou? Navštivte WINE|TAPAS|MARKET Oliveira - jediný portugalský podnik svého druhu v Praze, který vám umožní navštívit toto vzdálené energické místo zas a znovu!

Vinařský ráj

Milovníci vín si u nás opravdu přijdou na své, a to nejen díky širokému výběru vín bílých a červených, ale také přítomnosti jedinečných kousků, jako je například víno zelené. Jemně perlivé vinho verde je vyráběno v severozápadní oblasti země a nenajdete ho nikde jinde na světě! Neméně proslulé je také tradiční portské - kvůli vysokému podílu zbytkového cukru označované jako dezertní víno - které se pěstuje podél řeky Douro. Přijďte a ochutnejte sklenku vysoce kvalitního vína pocházejícího z jedné z pěti vinařských oblastí, které nám krásné Portugalsko nabízí.

Tradiční delikatesy

Portugalci jsou velmi družní a milují jídlo, proto je také jejich oblíbený pokrm založen na objevování různých chutí, které sdílejí u jednoho stolu se svou rodinou či přáteli. Tapas jsou v podstatě jednohubky, které se v Oliveira připravují z ingrediencí dovezených až ze samotného Portugalska. Nenechte si ujít křupavé pečivo s kvalitními sýry, rybami či uzeninami a další pochoutky, ve kterých se snoubí tradice portugalské kuchyně s moderními trendy. Každý den můžete navíc k portugalské kávě zakousnout čerstvě upečené tradiční koláčky Pastel de Nata, jejichž historie sahá až do 18. století, kdy byly připravovány mnichy v lisabonském klášteře Santa Maria de Belém.

Portugalské ingredience až na váš stůl

Zkuste své rodině uvařit pravou portugalskou večeři ve vlastní kuchyni nebo si s partnerem otevřetě při sledování filmu výtečné portské. V e-shopu Oliveira nakoupíte nejen portugalské víno a likéry, ale také konzervované ryby, kvalitní oleje  nebo tradiční sýry a uzeniny. Své dodavatele vybíráme pečlivě, přičemž dáváme přednost kvalitním a menším výrobcům s osobním přístupem. Také díky tomu vám můžeme zaručit původ potravin, které u nás nakoupíte. Produkty se snažíme zpřístupnit každému, i našim mimopražským zákazníkům, a to za velmi příznivé ceny!

Neváhejte a navštivte nás v pražských Vinohradech, kde pravidelně pořádáme tapas večery, degustace vína se zajímavým povídáním, tematické workshopy nebo koncerty portugalské hudby.

Buďte vítáni!

Bem-vindo ao Oliveira!

OLIVEIRA WINE|TAPAS|MARKET

Čermákova 1231/4

120 00 Praha 2 – Vinohrady

Fotogalerie