Když vám šaty navrhne šikovný chlap

30.01.2019 \\ Fashion

Plesová sezona je v plném proudu, ale není ples jako ples, každý si žádá své. Také vás zajímá, jaký byl brněnský Karneval v Riu? Tak přesně na to jsme se zeptali Dity Brančíkové. Zajímalo nás však také, jak se na tuto mimořádnou událost připravovala.

Když byla přede mnou otázka, jaké šaty zvolím na ples v hotelu International Brno, věděla jsem, že musí být autentické. A protože šlo o Karneval v Riu, mohla jsem si troufnout vyjít v nápadných atraktivních barvách a nebála jsem se experimentovat. Když jsem pak uviděla krásný červený model z dílny módního návrháře Miroslava Michaela Knota, bylo  rozhodnuto. Krajkový top a saténová sukně umí krásně podtrhnout postavu, a tak jsem si onen lednový večer připadala stejně nádherně jako spousta těch slavných žen, které Miroslav oblékal. Třeba jako zpěvačka Monika Bagárová, Miss Earth Tereza Fajksová nebo Miss ČR Michaela Habáňová.

Miroslav Michael Knot je uznávaný designér, jako návrhář podniká už řadu let. Jeho salon můžete najít v centru Brna. V módě rád experimentuje, jak sám říká „ Je to hra barev, střihů a stylů. Jde jen o to je správně nakombinovat.“ V jeho červeném modelu jsem si skutečně Karneval v Riu užila a outfit byl podtržen pro mne netradičním stylem líčení. Někteří přátelé mě skoro nepoznali, a o to taky šlo! Tenhle nadaný kluk má rozhodně budoucnost před sebou.

Fotogalerie