Vydejte se s dětmi do Europarku zabruslit a třeba i zasoutěžit

25.01.2019 \\ Magazín

A je to tady, ledová plocha uvnitř obchodního centra Europark byla opět otevřena. V teple, suchu a pod střechou si nejen děti, ale i dospělí mohou užít spoustu legrace, zábavy, ale také si zasoutěžit. Pro letošní rok jsou hlavními maskoty dvě roztomilá prasátka Peppa a Tomík, která umí udat to správné tempo pro dobrou náladu.

Slavnostní otevření proběhlo 19. ledna. Nůžek k přestřižení slavnostní pásky se chopila jedna z našich nejlepších „zprávařek“ Kristiny Kloubkové, Romany Jákl Vítové, která možná mnohé v blízké době překvapí, moderátorky Top Staru Andrey Košťálové a také režiséra a producenta Petra Jákla.

Druhý vstup byl přímo našlápnutý soutěžemi, ale ještě než se začalo bojovat o ceny, byl představený nový charitativní projekt neziskové organizace Integrace 3P, který byl pracovně nazván Ledová pomoc, se kterým vás brzy blíže seznámíme a i s jeho novým názvem. Projekt se zabývá primárně statusem dlužníka, pod jehož vlivem se mění vzorce jeho chování. Intenzivně se věnuje prevenci, kterou je v tomto případě posilování finanční gramotnosti. Je to jeden z mála způsobů, jak neroztočit kola legálního obchodování s „lidským“ artiklem, na kterém dlužník rozhodně nikdy nevydělá…

Akce se zúčastnili také hráči HC Verva Litvínov, Lukáš Doudera a Jan Ščotka, kteří zastupovali spoluhráče Karla Kubáta, který hostuje v klubu KHL, Admiral Vladivostok. Podepsané puky, na kterých nechyběly vtipné kresbičky, věnovalo také několik známých osobností, například Michaela Dolinová, Anička Slováčková, Nelly Řehořová, Láďa Ondřej a Pepa Wágner. Ty nejvíce ceněné však byly od Františka Kaberleho a Dominika Haška, který Integraci 3P věnoval ještě mnoho dalších cen, které se rozdávaly na ledové ploše, největšímu zájmu se však těšily podepsané fotografie a kartičky, ale také  nápoje Smarty a pexesa. Mimořádným dárkem byla ojedinělá pohyblivá figurka, která měla podobu právě samotného Dominika Haška a zajímavostí je, že jsou v republice pouhé tři exempláře. O tuto raritu se bude v blízkých dnech také soutěžit.

Nejlepší tečku za skvělým odpolednem udělala zpěvačka a herečka Olga Lounová, která do Štěrbohol přijela rovnou z letiště, kam dorazila z Holandska. Dala své nejlepší hity a nejen děti, dospělí, ale i prasátka Peppa s Tomíkem se na ledě i mimo něj roztančili.

Pro pravidelné bruslaře je opět připraven věrnostní program s lákavými cenami. Stačí se zaregistrovat při první návštěvě ledové plochy a sbírat body do věrnostní karty. Každá návštěva se počítá.

Věrnostní program o 3 hlavní ceny:
1. cena 15 000 Kč v peněžních poukazech NA NÁKUPY v Europarku a Velká super párty Lollipop. 2. cena 10 000 Kč v peněžních poukazech NA NÁKUPY v Europarku a Velká super párty Lollipop. 3. cena 5000 Kč v peněžních poukazech NA NÁKUPY v Europarku a Velká super párty Lollipop

Hlavní ceny se budou losovat 2. 3. 2019 v 16 hodin, ale zajímavý program na vás čeká také 2. 2.,  a 2. 3., vždy od 14 do 16 hodin.

Otevírací doba a půjčovna bruslí: denně od 9.00 do 21.00 hodin. Přestávky od 12.00 - 13.00 hodin, od 16.00 - 17.00 hodin. Vstup na led pouze s rukavicemi. Zapůjčení bruslí: 20 Kč/hod proti vratné záloze 1000 Kč za jeden pár. Školička bruslení zdarma každou středu 13.00 - 15.00 hodin.

Je vám líto, že nebruslíte? Tak nemusí, zábavné soutěže se budou odehrávat i mimo led, třeba výroba masek Peppy a Tomíka. Pozor, nebude chybět ani bezplatný fotokoutek s oběma maskoty.

Fotogalerie