Bushman představil kolekci jaro/léto!

19.05.2017 \\ Fashion

Oblečení a vybavení pro muže a ženy, kteří milují svobodu a cestování slaví 20 let!

Outdoorový výrobce Bushman každý rok vytváří dvě nové kolekce oděvů a doplňků pro teplé a chladné období. Snaží se jednotlivé výrobky upravovat a inovovat tak, aby splňovaly požadavky a nároky moderní doby. Přesto základ kolekce vždy tvoří osvědčené výrobky, jejichž funkčnost a spolehlivost prověřila dlouhá doba. Oblečení není na jednu sezonu, nepodléhá módním výkyvům, snaží se jít svojí cestou.

Nápad na vytvoření projektu vznikl v Austrálii v roce 1997. Od té doby uteklo hodně vody a dnes Bushman slaví 20 let v pohybu! Ví, co lidé na svých cestách potřebují, protože za tu dobu vytvořil přes třicet unikátních kolekcí oděvů a doplňků.

Bushman, jak je jeho dobrým zvykem, i nadále zůstává součástí přírody, protože mu velice záleží na tom, jak ovlivňuje životní prostředí. Používá k výrobě výhradně přírodní materiály, bavlnu, vlnu, len, bambus, kůži, ap. Proč si ale kousek přírody nevzít s sebou do města? Proč se cestou z práce necítit jako velký cestovatel a objevitel? Ať jste kdekoliv, „v těch těhle hadrech vypadáte zatraceně dobře“.  Bushman udává směr nadčasové módy jako kombinaci osvědčených střihů, přírodních materiálů, příjemných barev, překvapujících funkčních detailů. Dvacet let cenných zkušeností, které okolní svět přinesl, se s rozmyslem a pečlivostí vkládá do doplňků a stylového oblečení.

Pánská kolekce ve znamení pohodlí, funkčnosti, praktičnosti a decentní barevnosti. Novinkou v materiálech je i tkanina BushTech, kdy jsme povýšili bavlnu, při zachování jejich vlastností, na voděodolnou. Dámská kolekce Bushman respektuje ženu a něžnost, která je v této části nepřehlédnutelná. Oblečení, které je pohodlné, volné, příjemné. Křehké a jemné prvky jsou velmi inspirativní. Určitě se nebojte kombinovat, má to své kouzlo.

Prohlédněte si novou kolekci Bushman jaro/léto 2017 na www.bushman.cz.

 

Fotogalerie