Anička Slováčková už netají svého přítele!

17.05.2017 \\ Magazín

Jak vštípit dětem etiketu, tak na to kápla Míša Dolinová s Ladislavem Ondřejem v koncipovaném pořadu Trapas nepřežiju, který je určen pro základní školy. Hlavní myšlenkou projektu je, přinést žákům skrze optiku etikety, jak na slušné chování a hlavně, že to není žádná věda. Tolik žádoucí program zavítal do měst: Náchod, Hronov, Broumov a Jaroměř, která mají hned větší naději, že jejich teenageři budou třeba o něco slušnější než v jiných městech.

Hudebními hosty byla Nelly Řehořová, Anička Slováčková a Pavel Callta. Sexy vypadající Nelly Řehořová zameškala školu, avšak to jí bylo omluveno, protože dané akce navštívilo přes 1700 žáků ze škol Královéhradeckého kraje. Nelly si zazpívala duet s Pavlem Calltou píseň Propojení, kterou si nachystali na poslední chvíli. „Nazkoušeli jsme to v šatně, byl to pokus, ale opravdu se to hodně povedlo“ dodal oblíbený zpěvák. Anička Slováčková představila na akci svého přítele Filipa Papeže a prozradila: „Byli jsme spolu v Alpách, Thajsku a chystáme se do Neapole. Nejdříve mě utáhl na čokoládu, protože mi ji poslal ke stolu, a pak na pizzu,“ dodala Anička. Z jejího objevu jsou rodiče nadšení. „Užíváme si každou volnou chvíli, zatím spolu neplánujeme, že budeme bydlet společně, ale shodli jsme se na dvou dětech,“ svěřila se Anička Slováčková. Ta dávala rady Nelly, která by v budoucnu ráda vyzkoušela účinkování v pořadu Tvář má známý hlas.

V rámci projektu Trapas nepřežiju byl předán šek na autobus na muzikál pro Stacionář Cesta od Nadačního fondu Český mozek, který převzal organizátor projektu David Novotný.

Fotogalerie