Hanka Kynychová už podruhé rozhýbe park Mirakulum

17.05.2017 \\ Lifestyle

Chcete si s dětmi užít skvělou neděli? Tak se určitě vypravte  28. května do Milovic do parku Mirakulum. Už teď má nejznámější česká cvičitelka Hanka Kynychová připravený celodenní program pro děti, teenagery i dospělé.

Mirakulum v pohybu s Hankou Kynychovou se koná už podruhé a je zároveň i oslavou 11. narozenin oblíbeného tanečního projektu Hejbejte se a zpívejte, může slavit úplně každý, kdo do parku dorazí. Projekt je dítkem Nadačního fondu Hanky Kynychové, který podporuje výhradně volnočasové aktivity dětí bez rozdílu věku či talentu, které žijí v dětských domovech. Díky pohybu bojují nejen s trémou, ale hlavně s psychickým trápením, které si mnohdy nesou ze svých biologických rodin.

V programu vystoupí známé osobnosti v čele s Lindou Finkovou, Natálií Grossovou, Adélou Částkovou či protagonisty muzikálu Alenka v Kraji zázraků. Nebude chybět ani taneční školička s Markem Dědíkem ze StarDance. Dále se můžete těšit na taneční vystoupení dětí z dětských domovů, která nacvičily pod vedením Hanky Kynychové a jejího týmu v rámci projektu Hejbejte se a zpívejte. Se všemi dětmi i rodiči si zacvičí i Hanka Kynychová .

Připravený bohatý program a spousta zábavy v areálu celého parku Mirakulum začne v 11:00 hodin a až do 16:00 hodin si rozhodně užije každý, kdo dorazí.

Více informací získáte na www.facebook.com/NFKynychova

Fotogalerie