Zdá se, že Eva Decastelo má doma nadějného závodníka

23.12.2018 \\ Magazín

Oficiální představení spolupráce české stáje Charouz Racing System a týmu Sauber F1 v Praga Areně si nenechala ujít ani moderátorka Eva Decastelo. Není se čemu divit, její syn Michael si moc přál vyzkoušet místní motokárovou trať. A šlo mu to výborně!

V Praga Areně se to doslova hemžilo velkými jmény světového motoristického sportu i nadějnými hvězdičkami, kterým může patřit budoucnost. Tou nejzářivější star byl určitě Ralf Schumacher, který spolu s Antonínem Charouzem a dalšími hodnotil úspěšnou spolupráci v rámci německé formule 4, kde spojení US Racing-CHRS slavilo titul Lirima Zendeliho i triumf mezi týmy. „Formule moc nesleduji. Ale jméno Schumacher samozřejmě znám,“ měla jasno Eva Decastelo, která slavnostní akci trávila spíš u motokárové trati, než třeba u rautových stolů. Důvod byl jednoduchý, její syn Michael si chtěl zazávodit.

Rodí se snad nová hvězda? „Moc ho to baví. Úplně nevím, jestli bych chtěla, aby se tomu věnoval nějak víc. Přeci jen pro každou mámu musí být závody hrozný nápor na nervy. Bála bych se o něj. Ale takhle ať se klidně projede,“ tvrdila se Decastelo. Dcera Zuzanka naopak jen koukala. Do motokáry se jí nechtělo, což si mamča možná oddechla. „Ta tu má barevné limonády, tak je spokojená,“ smála se Eva, když s několika láhvemi Ondrášovky spěchala k motokárovému depu. Domů si pak, stejně jako ostatní dámy, odnesla parádní kulmu od BaByliss, kterou dodává společnost Fast ČR. Chcete také? Také se podívejte na stránky firmy zde. Závodníci si zase odnesli telefony Xiaomi, takže take super dárek.

-mch-

Fotogalerie