Černý Kohout v Prokopském údolí je místem nevšedních zážitků

03.12.2018 \\ Podniky

Restaurace Černý kohout je součástí malebného areálu bývalého zemanského dvora vystavěného v Praze - Klukovicích. Leží na samém okraji přírodní rezervace Prokopské údolí. Celý statek i interiér je zrekontruován ve venkovském stylu - kamenné zdi, masivní dřevěné stoly, příjemné osvětlení a romantické posezení u krbu, který dominuje těmto prostorům.

Požitek při vychutnávání zahraničních specialit, především však nešizené pravé domácí kuchyně, umocňuje příjemné prostředí staročeské restaurace s romantickou zahrádkou s jezírkem. Toto příjemné vyladění vytváří ideální místo nejen pro soukromé oslavy, svatby, firemní akce, dětské párty, rauty, hudební a jiná kulturní vystoupení, ohňostroj a mnoho dalšího včetně vlastního cateringu.

Statek také nabízí krásné romantické apartmány ve staročeském stylu a Vaši domácí mazlíčci jsou v restauraci Černý Kohout také vítáni. Momentálné toto místo můžete znát i z primáckého TV pořadu ,,Ano šéfová“, kdy tato gastronomická perla zaslouženě získala zlatou hvězdu.  

A komu se tu zalíbilo? Tak třeba Leoně Gyongyosi, přední české gospelové zpěvačce. Toto místo si prý pro své vystoupení vybrala hlavně proto, že tu je nádherná, pozitivní energie, a člověk vlastně ani nemá pocit, že je v Praze. Gospelové zpívání se uskuteční 18. prosince od 18.00 hodin. Neváhejte a zarezervujte si své místo právě teď a zažijte kouzlo Vánoc s touto nádhernou, duchovní a emotivní hudbou.

Leona Gyongyosi  s hosty z USA a gospelovými zpěváky z OUSTREACH Gospel Cry je rozhodně zárukou nevšedního zážitku.

Více informací naleznete na webových stránkách: www.cernykohout.cz

Fotogalerie