Gudasová opustí na čas scénu

15.03.2017 \\ Magazín

Mladá a úspěšná muzikálová zpěvačka držitelka ceny Thálie Karolina Gudasová opravdu opouští divadelní prkna, a to září v roli Markétky v muzikálu Mefisto… Má však pádný důvod, čeká svého prvního potomka s hokejistou NHL Michalem Neuvirthem.  Prý si přáli založit rodinu a žít jako rodina, ale nečekali, že se nám to povede tak brzo. Pár bude žít v USA, protože Michal je aktivní a nadějný hráč v prestižním hokejovém klubu. O svatbě zatím nemluví, ale v žádném případě ji nevylučují.

Oblíbená zpěvačka měla minulý rok dost napilno a vyplatilo se, sklízí nevídaný úspěch. Na jevišti se objevila po boku Josefa Vojtka, který je dokonce za hlavní roli Mefista nominován na divadelní cenu Thálie. V představení se Karolina alternuje s Ivanou Korolovou, která za těhotnou kolegyni odehraje všechna naplánovaná představení sama.

Karolína má velkou radost z toho, že její úžasní šéfové v divadlech ji umožní, aby si mohla zahrát tehdy, kdy bude v Čechách. Nyní se chce ale naplno věnovat rodině, která je pro ni na prvním místě. Herečka má však v plánu, že některá představení v Divadle Hybernia odehraje, rozhodující bude, jak se jí a miminku bude dařit, protože hlídání jistí natěšené babičky.

Foto: archiv Divadlo Hybernia a K. Gudasové