Andrea Straková: Důležité je snít!

11.05.2017 \\ Magazín

„Žena je Bohyně v každém věku,“ říká krásná, dlouhovlasá choreografka a herečka Andrea Straková. Řada z vás ji také zná z fotografií Sáry Saudkové, patří totiž mezi její oblíbené modelky.  

Andrea Straková se při své profesi setkává s řadou celosvětově známých a uznávaných osobností. Mezi ty nejzajímavější patří například to s Milošem Formanem či francouzským hercem Jeanem Reno, se kterým ji spojuje i nedávná spolupráce. Setkali se při natáčení filmu The Adventurers (Dobrodruzi 2017), kde měla Andrea na starost choreografii. S Jeanem si hned padli do oka. Spojovalo je i to, že chtějí být oba nejlepší v tom, co dělají. Není divu, jsou oba lvi a dokonce narození i ve stejný den, takže je spojují i oslavy spojené se dnem 30. července.

Andrea je často dotazována, co dělá proto, že tak září a vypadá stále velmi mladě. K překvapení všech jen odpovídá, že nic, ale hlavně se prý nebere vážně a má se ráda. Považuje to za klíč ke spokojenosti každé ženy a tvrdí: „Vše je v duši a stav duše se odráží na našem organismu i vzhledu. Neřešme a nepodléhejme časovému diktátu a už vůbec ne schématům společnosti, “ říká Andrea.

Jaký recept má pro nás ženy na to, abychom nepodléhaly tomu, že nám na věku přibývá a dohání nás nejrůznější pocity, které ženství opravdu neprospívají? „Mějme se rády, hýčkejme si svou přirozenost, která je tím nejkrásnějším, co můžeme nabídnout. Každá jsme krásný originál. Naše vrásky, úsměv i tvary jsou ženské a právě ty přirozené přitahují. Prostě přirozené ženství je v nás, nezabíjejte ho ani si ho ničím nenechte potlačit. Co vysilate to přitahnete," míní krásná, pro muže velmi přitažlivá žena, Andrea Straková.

V nedávné době se stala, společně s oblíbenou slovenskou herečkou Annou Šiškovou, patronkou nového projektu Ženy nestárnou, ale vyzrávají, který má pod křídly pražský spolek Integrace 3P.

Fotogalerie