Honza Toužimský má několik nových přírůstků do rodiny!

09.05.2017 \\ Magazín

Zpěvák Arakainu Honza Toužimský má důvod k radosti. Kromě úspěšného výročního turné Arakainu, které právě finišuje, se dočkal i dvou nových přírůstků do rodiny! Tím prvním je hříbátko jménem Cordon a druhým je Honzova velká láska, nový motocykl Harley-Davidson CVO Limited. Pokud jste si tak do teď mysleli, že propojení čtyřnohé živé lásky s jednostopou s ocelovým srdcem, je problém, Honza vás přesvědčí o opaku.

Širokou rodinu Honzy čítající čtyři dcery, dva psy, dvě kočky a čtyři koně, v tomto měsíci rozšiřují ještě další dva právoplatní členové - hříbátko Cordon, které se s ostatními členy stáda dokonale sžilo a krásně roste a další silný stroj, motocykl Harley-Davidson CVO Limited, který Honzovi přináší radost při cestách mezi koncerty a nabijí ho energií. A jak už to vypadá, dokonce i malý Cordon si Honzův stroj oblíbil a nápadně ho okukuje, jakoby ho sám chtěl osedlat.

„Rodina a motocykly jsou moje velká láska. Moje žena si splnila další ze svých snů právě v Cordonovi a já zase v novém CVO Limited, což je opravdu cestování první třídou. Má dostatečně velké kufry, aby pojmul všechna moje zavazadla, když jsem pryč na více dní, v jeho sedle se mohu uvolnit, užít si jízdu, soustředit se jen na ní, a hlavně se dokonale nabít potřebnou energií na další koncerty,“ říká Honza Toužimský.

Gratulujeme a přejeme Honzovi hodně ujetých kilometrů bez karambolů a pokud se časem rozhodně osedlat i nového čtyřnohého mazlíčka, tak ať se v sedle udrží co nejdéle!

 

 

Fotogalerie