Pohyblivý adventní kalendář CHOCOLAND s překvapením

15.11.2018 \\ Produkty

Adventní kalendář by měl vždy zpříjemnit čekání na Ježíška, a to dětem i dospělým. Původně se jednalo o umělecký počin spjatý s křesťanským adventem. Místo sladkostí a dárků byl naplněn svatými obrázky, verši a citacemi z bible. Adventní kalendář měl dětem připomenout vánoční událost popisovanou v bibli.

Tak tomu bylo až do druhé světové války, kdy byl rozmach kalendářů zastaven. Po skončení války se lidé k tradici kalendářů vrátili, nicméně každý národ si jej už uzpůsobil k obrazu svému. Tím se postupně začal vytrácet církevní podtext této tradice.

Dnešní kalendáře mají především potěšit, a to jak děti, tak dospělé. Na trhu je jich nepřeberné množství - od jednoduchých čokoládových, až po kreativnější, plné hraček, jednotlivých dílků stavebnice, poukázek na splnění přání, po kosmetické a zdobící dárečky.

Exkluzivní adventní kalendář CHOCOLAND s překvapením - na každý den, ocení především děti, nikde totiž není napsáno, že musí jít o statickou čokoládu nebo bonbóny. Zábavný kalendář, kdy si děti každý den od prvního prosince až do Štědrého dne otočí číselníkem, a z krbu jim vypadne čokoládové překvapení. A navíc, má kalendář 2 okénka s překvapením – čokoládovým kominíčkem a mincí pro štěstí. Pohyblivý adventní kalendář je plný nejen kvalitní čokolády, ale zpestří dětem i dospělým adventní čas a čekání na Ježíška. A když si rodiče ještě vymyslí nějaký kreativní úkol, před otevřením bonusových okének, tak je zábava zaručena.

Hodně sladkých zážitků a klidné prožití Vánoc vám přeje CHOCOLAND.