Sandra Nováková na prvního máje sháněla neslíbatelnou rtěnku!

01.05.2017 \\ Magazín

První máj se bez polibku pod rozkvetlým stromem nemůže jen tak obejít. Nestane-li se tak, žena zůstane po celý rok krásná. To herečka Sandra Nováková ví a tradici ctí, a tak na májový polibek se chtěla vybavit kvalitní neslíbatelnou rtěnkou. Do Estée Lauder ji doprovodil partner Vojtěch Moravec se synkem Mikulášem.

„Já nedám bez rtěnky ani ránu“, přiznala oblíbená herečka Sandra Nováková, „to mě spíš potkáte nenalíčenou, rtěnku na puse mít ale musím. Jenomže ne každá rtěnka vydrží. A líbání je právě tou nejvíce zátěžovou zkouškou,“ dodala spiklenecky. V Estée Lauder nebylo vybírání zrovna jednoduché. Vždyť jen nejnovější kolekce čítá na 32 odstínů rtěnek! Zatímco Sandra procházela jeden odstín po druhém a přecházela od jednoho druhu rtěnek k dalšímu, její partner s malým Mikuláškem zaběhli do hraček koupit auto. „Sandře do ničeho nemluvím, a do šminek už vůbec ne,“ nechal se slyšet Vojtěch Moravec po návratu. „Vlastně ani nevím, která barva rtěnky je její oblíbená nebo nepoznám, která jí víc sluší. Zaprvé se mi líbí v každé a zadruhé si nejsem jistý, jestli vůbec ty odstíny dokážu rozeznat.“

Sandra vybírala, vybírala, až se nakonec rozhodla pro výrazný odstín tmavě růžové rtěnky. „Měla by být neslíbatelná, tak uvidíme…“, popadla sportovní kočárek s Mikulášem a s Vojtěchem vyrazili mezi rozkvetlé stromy.

Estée Lauder doporučuje:  Pure Color Love – kolekci výrazných rtěnek se širokou škálou zářivých odstínů a nápadných provedení. Dokažte svým rtům lásku těmito odvážnými barvami a lehce vrstvícími se texturami, protože obyčejnost je nuda. S tóny jasných, tmavších i neutrálních barev vždy dokonale doladíte svůj look a vystihnete svou náladu, možnosti jsou téměř nekonečné. Odvažte se experimentovat, nebojte se odstíny míchat, použít samotné nebo postupně vrstvit. A pamatujte, že v lásce pravidla neexistují.

Odstíny v provedení Cooled Chromes, Shimmer Pearls a Edgy Cremes obsahují pravé barevné pigmenty a poskytují střední krytí, které se však snadno vrství a vytvoří hladké rty k zulíbání. Odstíny Ultra Mattes mají extrémně jemnou a lehkou texturu v matném provedení s vysokým krytím.

Rtěnky z této kolekce vaše rty rozmazlí účinnými výtažky z ovoce a směs olejů z granátového jablka, manga a acai udrží vaše rty hydratované a hebké. Nová Pure Color Love rtěnka chutná po sladké vanilce a vaše rty zanechá neodolatelně lahodné.

Doporučená cena Pure Color Love Lipstick 690 Kč / 25 €

Rtěnky z kolekce Pure Color Love budou dostupné od dubna 2017 ve značkových prodejnách Estée Lauder a vybraných parfumeriích. Rtěnky v odstínech Cooled Chromes budou exkluzivně dostupné ve značkových prodejnách Estée Lauder.

Zdroj: Kloboukfilm

Fotogalerie