OC Quadrio během 32 šťastných hodinek nabídne slevy ve 44 obchodech

02.11.2018 \\ Podniky

Quadrio Shopping Station nacházející se v samotném srdci Prahy nabídne u příležitosti svých čtvrtých narozenin zákazníkům extra výhody, které tu ještě nebyly! V týdnu od 5. do 11. listopadu mají zákazníci, kteří shopping centrum navštíví, skvělou šanci využít v rámci speciálních 32 šťastných hodin slevy připravené ve 44 obchodech a restauracích centra.

Druhý listopadový týden byste rozhodně neměli Quadrio shopping station, navštívit.

Od pondělí 5. listopadu až do neděle 11. listopadu totiž Quadrio u příležitosti svých čtvrtých narozeniny připravilo na každý den čtyři šťastné hodinky. Ty budou v rámci speciální akce 4th Birthday 4 Happy hours probíhat každý den od 18 do 21 hodin, resp. 22 hodin a zákazníci mají téměř ve všech obchodech centra jedinečnou možnost získat zajímavé slevy a řadu dalších benefitů.

Do akce se celkem zapojilo na 44 provozoven, mezi nimiž nechybí například obchody jako Promod, Sephora, DM drogerie, Tescoma, PetCenter, Gabor či Kara nebo restaurace Vapiano, McDonald´s, Sushi Time i kavárna Creperie nebo bistro Delmart. Zákazníci během týdne získají zajímavé slevy, namátkou jmenujme například 20% slevu v bistru Delmart a restauraci Sushi Time nebo 25% slevu v Kavárně Creperie na veškerou konzumaci, dále 20% slevu v prodejně obuvi CCC na nezlevněný sortiment, 40% slevu na jeden kosmetický výrobek u Yves Rocher, či slevu až 70 % na dioptrické obruby v Eiffel Optic. A aby toho nebylo málo, oblíbená česká kosmetická značka Dermacol, jejíž obchod se rovněž v Quadrio nachází, připravila 20% slevu na jakýkoli nákup nad 299 Kč a rovněž i zajímavou facebookovou soutěž o 50 kosmetických balíčků.

„Jsme rádi, že můžeme své čtvrté narozeniny oslavit společně s našimi zákazníky a dopřát jim zajímavé slevy, ze kterých si vybere skutečně každý, ať už je milovníkem jídla, kosmetiky, vaření, potřeb do domácnosti nebo módy. Každý, kdo bydlí, pracuje či studuje v okolí našeho obchodního centra nebo má v našem narozeninovém týdnu cestu do centra Prahy by si měl udělat příjemnou zastávku i v Quadrio shopping station a odměnit sám sebe nebo již nakoupit nějaké dárky na Vánoce, říká Pavel Ebr, Asset manager realitní skupiny CPI Property Group, vlastníka OC Quadrio.

Quadrio Shopping Station během svého narozeninového týdne připraví celkem 32 šťastných hodin, v každém dni čtyři, v celkem 44 provozovnách na stovky položek. Všechny slevy jsou uvedeny na www.quadrio.cz.