Tak trochu jiný pracovní benefit: Emirates Beauty Hub

29.02.2024 \\ Informace

K nesporným výhodám života palubního personálu společnosti Emirates patří jeden z nejoblíbenějších benefitů, Emirates Beauty Hub. Právě tady se letuškám a stevardům věnují špičkoví konzultanti, čekají je kurzy líčení, spolupráce se značkami i možnost vyzkoušet si nejnovější produkty top kosmetické péče či služby profesionálních vizážistů včetně špičkových značek jako je Dior.

Právě v Emirates Beauty Hub se rodí ikonický look letušek Emirates: rozzářená pleť, přirozeně zvýrazněné oči a samozřejmě nezbytné červené rty, které lze vykouzlit s pomocí špičkových produktů dostupných právě zde.

Emirates Beauty Hub je jako jedna z mnoha investic do palubního personálu otevřen 5 dní v týdnu a slouží více než 21 000 jeho členům. Tento oblíbený benefit poskytuje tým poradců, u nichž si mohou letušky a stevardi rezervovat osobní schůzky pro konzultace v oblasti make-upu, výživy, fitness, péče o pleť i vlasy, popřípadě bezplatné skupinové akce a série „masterclass", třeba právě se značkou Dior, se kterou Emirates spolupracuje již od května minulého roku.

Největší mezinárodní letecká společnost na světě nabízí svému palubnímu personálu možnost cestovat do více než 150 měst v 85 zemích a širokou škálu prvotřídních výhod, mezi něž patří mimo jiné nezdaněný plat, hotelové pobyty, ubytování zdarma, doprava do práce a zpět, zdravotní, životní i zubní pojištění a zlevněné lety pro palubní personál a jejich rodiny a přátele.

Další informace jsou k dispozici zde

Fotogalerie