Kuchařka Sous-vide od Miele: Pražma na italský způsob
Časová náročnost: 35 minut
Suroviny na 2 porce:
- 2 filé z pražmy (á 120 g), zpracované
- 2 nakládaná rajčata na tenká kolečka
- 8 lístků bazalky, velkých
- ½ ČL mořské soli
- ½ ČL pepře
Příslušenství: vakuovací sáček, rošt
Příprava:
- Z obou stran filé osolíme mořskou solí a opepříme. Poté filé obložíme
- nakládanými rajčaty. Přidáme bazalku. Ještě jednou osolíme mořskou solí a opepříme.
- Vložíme do vakuovacího sáčku a vakuujeme podle nastavení. Vakuovací sáček na roštu vložíme do ohřevného prostoru a připravujeme podle nastavení.
- Filé vyjmeme z vakuovacího sáčku a můžeme podávat.
Nastavení:
Vakuovací stupeň: 3
Provozní způsoby: Sous-vide
Teplota: 52 °C
Doba trvání programu: 25 minut
Úroveň: 2
Více informací naleznete na stránkách Miele: www.miele.cz